15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στην κορυφή η Margot Robbie! Με 12,5 εκατ. δολάρια αμοιβή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Hollywood

    Η Margot Robbie αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο αστέρι του Hollywood που είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται τα τελευταία χρόνια. Πλέον αποτελεί και την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό, αφού η «παχυλή» αμοιβή της για την ταινία Barbie αποκαλύφθηκε, προκαλώντας… ίλιγγο!

    Η 32χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία θα εισπράξει 12,5 εκατ. δολάρια, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κωμωδία της Greta Gerwig, ενσαρκώνοντας την εικονική κούκλα της Mattel, σύμφωνα με το Variety. Ο Ryan Gosling, βέβαια, δε θα μείνει παραπονεμένος, αφού για να υποδυθεί τον Ken με κατάξανθο μαλλί και hot ροζ ρούχα, αμείβεται επίσης με 12,5 εκατ. δολάρια.

    Παράλληλα, οι πιο καλοπληρωμένοι άντρες ηθοποιοί της περιόδου είναι οι Denzel Washington (“The Equalizer 3”) με κέρδη 20 εκατ. δολαρίων, ο Leonardo DiCaprio (“Killers of the Flower Moon”) με 30 εκατ. δολάρια και ο «βασιλιάς» της κινηματογραφικής χρονιάς Tom Cruise, που αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό, αφού από το Top Gun: Maverick κέρδισε 100 εκατ. δολάρια.

    Σημειώνεται ότι πίσω από τη Margot Robbie, στη δεύτερη δηλαδή θέση, βρίσκεται η πρωταγωνίστρια του Stranger Things Millie Bobby Brown με 10 εκατ. δολάρια για την νέα ταινία του Netflix “Enola Holmes 2”.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο ρινγκ με το Mike Tyson μας μεταφέρει η νέα σειρά του Hulu «Mike» (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles