21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Στο ρινγκ με το Mike Tyson μας μεταφέρει η νέα σειρά του Hulu «Mike» (trailer)

    Το πρώτο trailer για τη σειρά Mike έδωσε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες το Hulu, το οποίο επιτρέπει στους fans να πάρουν μια γεύση από την πολυτάραχη ζωή του θρυλικού μποξέρ Mike Tyson.

    Το γνωστό αθλητή θα ενσαρκώσει ο Trevante Rhodes σε μια σειρά λίγων επεισοδίων που θα ξεκινά από την παιδική του ηλικία μέχρι το σήμερα, εστιάζοντας όχι μόνο στη διαδρομή του μέχρι να κατακτήσει το ρινγκ αλλά και σε περιστατικά που σημάδευσαν τη ζωή του, όπως η φυλάκισή του για βιασμό.

    Το show, που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες του Hulu, θα προσπαθήσει να αναδείξει θέματα όπως οι ταξικές διακρίσεις στην Αμερική, ο ρατσισμός, η φήμη και η δύναμη των ΜΜΕ, ο μισογυνισμός, το αμερικάνικο όνειρο κ.α.

    Στο Mike πρωταγωνιστούν επίσης ο Harvey Keitel, που θα υποδυθεί τον προπονητή και μέντορα του Tyson Cus D’Amato, η Laura Harrier στο ρόλο της πρώην συζύγου του αθλητή Robin Givens, ο Russell Hornsby και η Li Eubanks.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο Westeros! Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο trailer του House of the Dragon (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles