20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Στην τελική ευθεία για το WoW Dragonflight- Νέο cinematic trailer

    Στις 28 Νοεμβρίου αναμένεται η κυκλοφορία του 9ου στη σειρά expansion του World of Warcraft, που φέρει τον τίτλο Dragonflight. Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια νέα ζώνη, τα Dragon Isles, στα οποία θα είναι διαθέσιμες  καινούριες τοποθεσίες. Οι δράκοι, βέβαια, θα πρωταγωνιστούν και υπόσχονται μια διαφορετική εμπειρία από αυτή που είδαμε στο παρελθόν. Μαζί έρχεται το νέο race Drachtyr και ένας νέος τύπος ιπτάμενων δράκων.

    Το expansion είναι πολλά υποσχόμενο και στόχος της Blizzard είναι να φέρει ουσιαστικά πίσω τους παίκτες που απογοητεύτηκαν από το Shadowlands. Όπως ήταν αναμενόμενο, λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό launch cinematic trailer που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να μπουν στο κλίμα.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Σημειώνεται ότι το World of Warcraft: Dragonflight θα διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο, όπως μια σειρά από νέους χαρακτήρες, raids και dungeons, νέα χαρακτηριστικά στη μορφή και ένα updated profession system.

    Διαβάστε επίσης: God of War Ragnarok: Εξωπραγματικές πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles