19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στις 12 Ιανουαρίου πρεμιέρα για το “The Viking & The Magic Sword”

    Στις 12 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η νέα ταινία “The Viking & The Magic Sword“. Πρόκειται για ένα να μυθικό, κωμικό, επικό ταξίδι στην ιστορία με πρωταγωνιστή έναν διαφορετικό Βίκινγκ που πάει κόντρα στα στερεότυπα. Μία απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων για τη διαφορετικότητα, την ευρηματικότητα και την ομαδικότητα.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ο Βικ ονειρεύεται να σαλπάρει με τον πατέρα του σε μέρη μακριά από τις σκανδιναβικές ακτές. Αλλά εκείνος δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι ο γιος του έχει τα προσόντα να γίνει ένας τρανός και αληθινός Βίκινγκ. Όλα αλλάζουν όταν ο πατέρας του αρπάζει ένα μυστηριώδες σπαθί από τον μεγαλύτερο εχθρό του. Ο Βικ ξαφνικά βρίσκεται να ζει την περιπέτεια της ζωής του. Ο Βικ είναι ένας πολυμήχανος ήρωας. Έχει ευφυείς ιδέες, ανώτερες της σωματικής ρώμης. Ο Βικ είναι μικροκαμωμένος και ευαίσθητος. Δεν εκπροσωπεί τον τυπικό Βίκινγκ. Στην πραγματικότητα, ο Βικ είναι ένας εμβληματικός χαρακτήρας με θετικό πρόσημο και ένας αγαπημένος ήρωας των παιδιών. Κέρδισε γενιές και γενιές χάρη στην τηλεοπτική σειρά που έχει παίξει σε πάνω από 130 χώρες. Έχει έρθει, λοιπόν, η ώρα να κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη με την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων. Ο Βικ δείχνει σε μικρούς και μεγάλους ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με έξυπνες ιδέες και ευφυία και όχι μόνο με τη μυϊκή δύναμη.

    Από πού μας έρχεται ο Βικ;

    Ο Βικ βασίζεται σε ένα παιδικό βιβλίο με την υπογραφή του σουηδού συγγραφέα και δημοσιογράφου Ρούνερ Γιόνσον. Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1963 και παρακολουθεί τις περιπέτειες του μικροκαμωμένου και φοβισμένου, αλλά πανέξυπνου νεαρού Βικ. Ο νεαρός ήρωας λύνει τα προβλήματα στα οποία μπλέκουν επανειλημμένα οι ενήλικες Βίκινγκ μόνο με το μυαλό του. Ανάμεσα στο 1965 και το 1993, ο Γιόνσον έγραψε έξι συνέχειες και τα βιβλία επανακυκλοφόρησαν πολλές φορές, ενώ ακολούθησε μία τηλεοπτική σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: ΦΗΜΗ: Μέσα στο 2026 η κυκλοφορία του Doctor Strange 3 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles