15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 15 Απριλίου η πρεμιέρα του “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”

    Η Warner Bros. για ακόμα μια φορά “επενδύει” στον κόσμο των μάγων και επιστρέφει με μια νέα ταινία νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η επόμενη ταινία του δημοφιλούς “Fantastic Beasts” με τον τίτλο “The Secrets of Dumbledore,” θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 15 Απριλίου του 2022. Το τρίτο μέρος του φανταστικού franchise είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον Ιούλιο του επόμενου έτους, όμως το studio αποφάσισε να μετακινήσει την ημερομηνία τρεις μήνες νωρίτερα.

    Μια νέα επικίνδυνη αποστολή ξεκινά

    Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της ταινίας, ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ γνωρίζει ότι ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ κινείται με σκοπό να πάρει τον έλεγχο στον κόσμο των μάγων. Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος του, αναθέτει στον μάγο-ζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ να ηγηθεί μιας ατρόμητης ομάδας μάγων και μαγισσών, όπως και ενός γενναίου Μαγκλ, σε μια επικίνδυνη αποστολή, που θα καταλήξει στη σύγκρουση με τους ολοένα και περισσότερους οπαδούς του Γκρίντελβαλντ. Το ερώτημα είναι, πόσο μπορεί να παραμείνει ο Ντάμπλντορ στο περιθώριο;.

    Η ταινία, βέβαια, όπως είναι γνωστό, δε θα περιλαμβάνει στο καστ το Τζόνι Ντεπ. Ο Δανός ηθοποιός Μαντς Μίκελσεν θα τον αντικαταστήσει στον ρόλο του Γκρίντελβαλντ.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer

    https://youtu.be/eOlV7SoQCH4

    Διαβάστε επίσης:‘ Δρόμος από Πάγο’ – Ο βετεράνος της δράσης, Λίαμ Νίσον, επιστρέφει στους κιν/φους (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles