15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στις 17 Οκτωβρίου έρχεται το Windows 10 Fall Creators Update

    Η Microsoft ανακοίνωσε στο πλαίσιο της IFA 2017 ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την επόμενη μεγάλη ενημέρωση για τα Windows 10 στις 17 Οκτωβρίου. Η εταιρεία δοκιμάζει το Windows 10 Fall Creators Update κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους, περιλαμβάνοντας σ’ αυτό σειρά από χαρακτηριστικά και αλλαγές.

    windows mixed reality

    Η μεγαλύτερη προσθήκη είναι το Windows Mixed Reality, η νέα πλατφόρμα της Microsoft για τα νέα VR headsets που ήδη έχουν ανακοινωθεί από εταιρείες όπως οι Acer, Asus, Dell, HP και Lenovo. Το Mixed Reality software είναι τώρα μέρος των Windows 10 στο Fall Creators Update, με κάποια από τα headsets που προαναφέραμε να είναι κι αυτά διαθέσιμα στις 17 Οκτωβρίου και κάποια άλλα αργότερα μέσα στη χρονιά.

    Η Microsoft προγραμμάτιζε να ενσωματώσει και κάποιες πιο σημαντικές αλλαγές στην έκδοση, όμως φαίνεται πως κρατά τις περισσότερες για την επόμενη που αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους. Έτσι “κόπηκε” μεταξύ άλλων η λειτουργία Timeline που θα επιτρέψει στους κατόχους Windows 10 να εναλλάσσονται μεταξύ πολλών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων Android και iOS smartphones, όπως και ένα universal clipboard feature για αντιγραφή δεδμένων μεταξύ κινητών και PCs.

    Το Windows 10 Fall Creators Update θα περιλαμβάνει επίσης το People, επιτρέποντας στους χρήστες να τοποθετούν τις αγαπημένες τους επαφές στη γραμμή εργασιών. Η Microsoft συμπεριλαμβάνει επίσης το OneDrive Files On-Demand στην ενημέρωση, φέρνοντας πίσω ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να πάρετε εύκολα αρχεία από το OneDrive χωρίς να χρειάζεται να τα συγχρονίσετε ή να κάνετε λήψη ολόκληρων φακέλων. Μέρη του νέου Fluent Design της Microsoft θα συμπεριληφθούν στο Fall Creators Update, φέρνοντας αλλαγές στο σχεδιασμό ενσωματωμένων εφαρμογών.

    Μία από τις καλύτερες μικρότερες προσθήκες είναι ένας νέος επιλογέας emoji που ενεργοποιείται χρησιμοποιώντας μια νέα συντόμευση πληκτρολογίου. Αποτελεί έναν πολύ πιο γρήγορο τρόπο για την εύρεση ενός emoji σε οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows 10. Η Microsoft περιλαμβάνει επίσης μια έκδοση beta του ενσωματωμένου eye tracking λογισμικού, καθώς και μεγάλες βελτιώσεις στην υποστήριξη γραφίδας.

    inking

    Η Microsoft τελειοποιεί αυτήν την περίοδο την ενημερωμένη έκδοση Windows 10 Fall Creators, πραγματοποιώντας δοκιμές μέσω των Windows Insiders για διορθώσεις σφαλμάτων. Αυτές οι δοκιμές αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ενώ φυσικά οι Windows Insiders θα είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν και την τελική έκδοση. Η Microsoft έπειτα θα προχωρήσει στην επόμενη σημαντική ενημέρωση των Windows 10, η οποία επί του παρόντος φέρει την κωδική ονομασία Redstone 4.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles