22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στις 2 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το Conway: Disappearance at Dahlia View

    Οι αστυνομικές ταινίες και τα video games, που καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου, πάντα παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Αν θέλεις να υποδυθείς τον επικεφαλής μιας έρευνας, να περπατάς στο σκοτάδι και να πρωταγωνιστήσεις σε ένα thriller από τους δημιουργούς του “The Occupation & Ether One”, τότε η παρακάτω είδηση μάλλον σε ενδιαφέρει.

    Η μυστηριώδης εξαφάνιση από τη Dahlia View

    Στις 2 Νοεμβρίου 2021 θα κυκλοφορήσει σε PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Switch και PC το Conway: Disappearance at Dahlia View. Πρόκειται για ένα υποσχόμενο παιχνίδι με πρωταγωνιστή έναν ανάπηρο ιδιωτικό αστυνομικό που έχει βγει στη σύνταξη. Αποφασίζει όμως να αναλάβει πάλι δράση και να ρίξει “φως” στην εξαφάνιση ενός κοριτσιού από την Dahlia View. Η ιστορία εξελίσσεται στην Αγγλία κατά τη δεκαετία του 1950. Όσοι το δοκιμάσουν, θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν στοιχεία, να ενώσουν τα “κομμάτια” της υπόθεσης και να ξετυλίξουν σταδιακά το νήμα της υπόθεσης. Εκδότρια εταιρεία είναι η Sold Out.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer του  Conway: Disappearance at Dahlia View:

    Μάθε περισσότερα εδώ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles