18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στις 23 Ιανουαρίου τα αποτελέσματα της έρευνας για τις αναφλέξεις του Galaxy Note 7

    Η Samsung Electronics ολοκλήρωσε την ενδελεχή έρευνα που είχε διεξάγει, σε μια προσπάθεια να διερευνήσει τα αίτια των πρόσφατων περιπτώσεων ανάφλεξης συσκευών Galaxy Note 7. Φήμες ήθελαν την εταιρεία να ανακοινώνει τα αποτελέσματα πριν από το τέλος του τρέχοντος μηνός, με τις πληροφορίες αυτές να επιβεβαιώνονται πλέον. Η εταιρεία στις 23 Ιανουαρίου θα αποκαλύψει την αιτία που οδήγησε στις αναφλέξεις, σύμφωνα με πηγή του Reuters που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

    note-7

    Η ίδια πηγή συμπληρώνει πως τα προβλήματα εντοπίζονται στην μπαταρία, καθώς η Samsung κατάφερε να αναπαραστήσει τις αναφλέξεις σε συνθήκες εργαστηρίου και δεν εντόπισε κάποιο πρόβλημα στο design της συσκευής ή στο λογισμικό. Η εταιρεία προσπαθεί εναγωνίως να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, μετά το πρόσφατο φιάσκο. Η πηγή τονίζει ακόμη ότι ο Koh Dong-jin, επικεφαλής του τμήματος φορητών συσκευών της εταιρείας, θα αποκαλύψει την αιτία, μαζί με τα μέτρα που έχει η ίδια λάβει πλέον, για να μην επαναληφθούν παρόμοια λάθη στο μέλλον.

    Αν και το 2017 αναμένεται να είναι μια καλή χρονιά για την Samsung, με αυξημένα κέρδη εξαιτίας των πωλήσεων OLED οθονών και της αύξησης των τιμών των memory chips, αναλυτές και επενδυτές υποστηρίζουν ότι είναι σημαντικό να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη του κοινού, καθώς η έλλειψη διαφάνειας στο θέμα αυτό ίσως «βλάψει» τις πωλήσεις του Galaxy S8.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles