19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 23 Σεπτεμβρίου αρχίζει στην Κύπρο η διάθεση των νέων iPhone 7 & iPhone 7 Plus

    xrwmata

    Από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 θα αρχίσουν να διατίθενται στην Κύπρο τα νέα iPhone 7 & iPhone 7 Plus μέσω του επίσημου Δικτύου Μεταπωλητών της εταιρείας iSquare που είναι  ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Η νέα γενιά του iPhone, το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus που παρουσίασε η Apple έρχονται με πολλά νέα καινοτόμα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, που αλλάζουν εντελώς τον τρόπο που χρησιμοποιούσαμε έως τώρα ένα iPhone. Παράλληλα η Apple παρουσίασε και τη νέα γενιά Apple Watch, το  Apple Watch Series 2.

    Ειδικότερα, τo νέο iPhone 7, που θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις χωρητικότητας 32GB, 128GB και 256GB στα χρώματα ασημί, χρυσαφί, ροζ-χρυσαφί, και μαύρο, διαθέτει ένα νέο μοναδικό σύστημα κάμερας, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ενώ είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη. Το iPhone 7 διαθέτει επίσης στερεοφωνικά ηχεία, 12MP κάμερα και τον πιο δυνατό επεξεργαστή σε smartphone στον κόσμο, τον Αpple A10 Fusion.

    Στην αντίπερα όχθη, το iPhone 7 Plus διαθέτει δύο κάμερες με 2x οπτικό ζουμ και έως 10x ψηφιακό ζουμ, αναβαθμισμένη οθόνη Retina HD με ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων για ακόμα πιο φωτεινή απόδοση. Το νέο iPhone απέκτησε επίσης τον απόλυτο ‘σύντροφο’ με την ανακοίνωση των νέων ασύρματων ακουστικών AirPods, που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που ακούμε μουσική, που μιλάμε στο τηλέφωνο που παίζουμε παιχνίδια και πολλά ακόμα.

    Ο Αντιπρόεδρος Worldwide Marketing της Apple κ. Philip Schiller, μιλώντας  για τη νέα γενιά του iPhone, ανέφερε “Το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus βελτιώνουν σημαντικά κάθε πτυχή της εμπειρίας ενός iPhone, φτάνοντας σ’ ένα νέο επίπεδο καινοτομίας και ακρίβειας, καθιστώντάς το, το καλύτερο iPhone που έχουμε κατασκευάσει ποτέ”.

    Τέλος σημειώνεται ότι η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού iOS 10, θα είναι διαθέσιμη στις 13 Σεπτεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles