18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 5 Νοεμβρίου ο 3ος κύκλος του Narcos: Mexico

    Στις 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της τρίτης και τελευταίας σεζόν του Narcos: Mexico, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το Netflix.

    Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο των ναρκωτικών της δεκαετίας του 1990. Τα καρτέλ του Μεξικό εκείνη την περίοδο κάνουν «θραύση», εξαιτίας της αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης. Περισσότερα χρήματα όμως σημαίνουν και περισσότερους… κινδύνους. Στον «αέρα» είναι μάλιστα ήδη και το trailer της νέας σεζόν.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Ποιους θα δούμε στη σειρά

    Παρά το γεγονός ότι το Narcos: Mexico πραγματοποιεί χρονικό «άλμα» στη δεκαετία του 90’, γνώριμα πρόσωπα συμμετέχουν στο cast, όπως οι Scoot McNairy ως Walt Breslin, Alejandro Edda ως El Chapo και José María Yazpik ως Amado Carrillo Fuentes. Παράλληλα, ο Wagner Moura θα ενταχθεί στον 3ο κύκλο στο ρόλο του Pablo Escobar και ο Benito Antonio Martínez Ocasio θα ενσαρκώσει έναν νέο δολοφόνο από το καρτέλ.

    Όπως έχει ανακοινωθεί, ο 3ος κύκλος του Narcos: Mexico θα είναι και ο τελευταίος του spinoff. Δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής άλλες σειράς από το συγκεκριμένο franchise.

     Διαβάστε επίσης:

    Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Mission: Impossible 7

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles