28 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Στις 9 Ιουνίου το Xbox showcase

    Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα το μεγάλο Xbox showcase του καλοκαιριού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου. Το showcase θα προβληθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει ένα deep dive στο επόμενο Call of Duty μετά το τέλος του main show.

    Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσίαση του Xbox με παιχνίδια της Activision Blizzard, της Bethesda και των Xbox Game Studios της Microsoft. Έχει γίνει σαφές ότι η Microsoft σχεδιάζει να ανακοινώσει ένα νέο παιχνίδι Gears of War κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

    Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από ημερομηνίες κυκλοφορίας για επερχόμενα παιχνίδια του Xbox όπως το Microsoft Flight Simulator 2024, το Avowed και το Indiana Jones and the Great Circle. Πιθανότατα θα έχουμε και μια ημερομηνία για το μεγάλο expansion Shattered Space που έρχεται στο Starfield. Ο Todd Howard αποκάλυψε πρόσφατα ότι αναμένεται το φθινόπωρο, υποδηλώνοντας ότι η Bethesda στοχεύει επί του παρόντος στον Σεπτέμβριο. Η Activision προγραμματίζει το επόμενο Call of Duty για τα τέλη Οκτωβρίου, με το Avowed και το Microsoft Flight Simulator 2024 να ακολουθούν πιθανότατα τον Νοέμβριο και το Indiana Jones τον Δεκέμβριο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles