20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στις αρχές του 2019 το foldable smartphone της Samsung με κόστος περίπου 1850 δολάρια

    Δεν είναι μυστικό ότι η Samsung ετοιμάζει ένα foldable smartphone, αν και …δεν είναι η μόνη κατασκευάστρια που θέλει να το κάνει. Ωστόσο, η κορεατική εταιρεία έχει δώσει πολλά χρήματα σε έρευνα και ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως είναι έτοιμη να προσφέρει στην αγορά ένα ολοκληρωμένο προϊόν μέσα στο 2019.

    samsung foldable

    Η εταιρεία είχε παρουσιάσει “πίσω από τις κλειστές πόρτες” ένα concept που δούλευε κανονικά στη CES 2018. Τώρα η συσκευή είναι σχεδόν έτοιμη για κυκλοφορία στις αρχές του 2019, με την πιθανή της ονομασία να είναι Galaxy X.

    Πόσο όμως μπορεί να κοστίζει μία τέτοια συσκευή; Σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, θα μπορούσε το Galaxy X να φτάσει και ένα κόστος που θα προσεγγίζει τα 1.850 δολάρια.

    Η μαζική παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει το Νοέμβριο για να μπορέσει να λανσαριστεί στις αρχές του νέου έτους. Ίσως το δούμε μάλιστα στο MWC 2019, αποτελώντας μία εντυπωσιακή πρόταση με οθόνη που, αν επεκταθεί, μπορεί να φτάσει τις 7,3 ίντσες, ενώ διπλωμένη τις 4,5.

    Θα είναι πάντως ένα limited-edition smartphone σε πρώτη φάση, προσελκύοντας το ενδιαφέρον φανατικών geeks, πριν μπορέσει σε δέυτερη φάση, να φτάσει στον κλασικό καταναλωτή σε μία (προφανώς) χαμηλότερη τιμή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles