17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Στης φυλακής τα σίδερα γιατί… φόρτισε το κινητό του σε ένα πάρκο

    Ο Darren Kersey είναι άστεγος και το τελευταίο πράγμα που περίμενε ήταν να κοιμηθεί σε ένα… κελί, επειδή προσπάθησε να φορτίσει το κινητό του τηλέφωνο σε ένα… πάρκο!


    Το περιστατικό συνέβη στο Gillespie Park της Sarasota, στη Florida των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ο άστεγος άνδρας “πιάστηκε” από την τοπική αστυνομία να έχει τοποθετήσει το φορτιστή του κινητού του τηλεφώνου σε μία “δημόσια” πρίζα του τοπικού πάρκου.

    Η αστυνομία τον συνέλαβε κατηγορώντας τον για “κλοπή υπηρεσίας κοινής ωφέλειας” και, καθώς δεν μπορούσε να πληρώσει την εγγύηση των 500 δολαρίων που του ζητήθηκε, πέρασε το βράδυ του στη φυλακή.

    Την επόμενη μέρα, ο Kersey αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ο δικαστής δεν μπόρεσε να στηρίξει νομικά μία τέτοια σύλληψη, φαίνεται, όμως, πως το γεγονός προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, για τον τρόπο που η τοπική αστυνομία επέλεξε να εξαντλήσει τη αυστηρότητά της…

    Χωρίς να γνωρίζουμε, πάντως, τι κινητό διαθέτει ο άστεγος άνδρας, έχει υπολογιστεί ότι η φόρτιση ενός iPhone για μία ολόκληρη χρονιά κοστίζει μόλις 41 σεντς. Μάλλον, λοιπόν, στο Gillespie Park θα “άντεχαν” τη σπατάλη της δημόσιας περιουσίας που έκανε ο Kersey, σε κάθε περίπτωση…

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles