13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στο bookfriends.com.cy θα βρεις το επόμενο σου βιβλίο μέσα από 300.000 καταχωρημένους τίτλους

    Έχει ακουστεί πολλές φορές στην ιστορία ότι οι βιβλιοθήκες είναι «η μνήμη της ανθρωπότητας». Στα ιστορικά βιβλία αλλά και σε όλα τα συγγράμματα καταγράφονται όλα τα γεγονότα του παρελθόντος, όλες οι μικρές και μεγάλες εφευρέσεις και όλα τα επιτεύγματα που έχει πετύχει η ανθρωπότητα. Αν και τα τελευταία χρόνια η «μνήμη της ανθρωπότητας» έχει περάσει σε κάποια μορφή στο διαδίκτυο, τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αξία των βιβλίων.

    Ζούμε σήμερα στην εποχή της τεχνολογίας, των γρήγορων ρυθμών, των αλλαγών και των πολλαπλών εικόνων που κατακλύζουν καθημερινά το μυαλό μας. Τελικά, όπως φαίνεται και από πρόσφατα στοιχεία τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επικοινωνία που μπορούμε να έχουμε με ένα καλό βιβλίο.

    Μέσα από ένα βιβλίο, ανακαλύπτουμε τον κόσμο και διαβάζουμε για ότι έγινε τόσο σε παλαιότερες εποχές όσο και σήμερα. Διαβάζοντας, ο άνθρωπος καλλιεργείται ηθικά και πνευματικά ενώ οι δάσκαλοι και οι ψυχολόγοι τονίζουν ότι μέσω του βιβλίου ολοκληρώνεται η προσωπικότητα του ανθρώπου ο οποίος αποκτά πολύτιμες γνώσεις που θα τον συντροφεύσουν σε όλη την πορεία της ζωής του. Το βιβλίο διαχρονικά αποτέλεσε βασικό μέσο ψυχαγωγίας και λειτούργησε ως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

    Όλοι μας έχουμε έμφυτη την ανάγκη να ξεφυλλίσουμε ένα βιβλίο, να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο και να χαθούμε στις σελίδες λογοτεχνικών, ποιητικών και κάθε είδους γραπτών ιστοριών.

    Το Public, δημιούργησε πρόσφατα το bookfriends.com.cy, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Κύπρο, στηρίζοντας έμπρακτα για ακόμη μία φορά την φιλαναγνωσία. Μέσω των βιβλιοκριτικών δίνεται η ευκαιρία στους αναγνώστες να επικοινωνούν μεταξύ τους, να μοιράζονται τις απόψεις τους για τα βιβλία που διάβασαν, να αναζητήσουν κριτικές άλλων αναγνωστών καθώς και να ανακαλύψουν νέους τίτλους.

    Τo bookfriends.com.cy φιλοξενεί ήδη 50.000 κριτικές, γεγονός που το καθιστά την κορυφαία πλατφόρμα σε πλούτο πληροφορίας, έναν πρακτικό και εύχρηστο οδηγό για κάθε αναγνώστη. Μέσα από 300.000 καταχωρημένα βιβλία, 105.000 συγγραφείς, 6.000 εκδότες και 75 κατηγορίες βιβλίων, ο επισκέπτης μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα σχόλια και τις κριτικές άλλων αναγνωστών και να μοιραστεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter) ή μέσω email κάποιο βιβλίο που απόλαυσε ή κάποια κριτική που ο ίδιος έγραψε.

    Το bookfriends.com.cy προσφέρεται για όσους αγαπούν τα βιβλία ενώ με μια περιδιάβαση μικροί και μεγάλοι μπορούν είτε να ξεκινήσουν, είτε να ενισχύσουν τη σχέση τους με το βιβλίο.

    Ένα βιβλίο δε ζητά τίποτε από εμάς, ενώ περιμένει υπομονετικά για να μας δώσει τις πληροφορίες του, να μας βγάλει από αδιέξοδα και να μας ταξιδέψει σε κόσμους μαγικούς. Ανακαλύψτε στο bookfriends.com.cy το επόμενό σας βιβλίο και ξεκινήστε την επόμενή σας περιπέτεια!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles