22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Στο χρηματιστήριο.. μετατοπίζεται το ενδιαφέρον για το νέο iPhone 13

    Ενώ μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον για την κυκλοφορία των νέων μοντέλων iPhone εστιαζόταν κάθε φορά στα εργονομικά, αισθητικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων που παρουσίαζε η Apple, φαίνεται να μην ισχύει το ίδιο για την περίπτωση του νέου iPhone 13 (θα παρουσιαστεί σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2021). Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον της αγοράς δεν εστιάζεται τόσο στο πόσο  προηγμένες, λειτουργικές και πετυχημένες θα είναι οι νέες λειτουργίες του iPhone 13 αλλά στο πώς θα το υποδεχτεί η Wall Street.

    Όπως αναφέρουν αναλυτές της αγοράς η Apple, θέλει να δει την χρηματιστηριακή της αξία να αγγίζει ή και να ξεπερνάει το ορόσημο των τριών τρισ. δολαρίων. «Πιστεύουμε ότι η Apple βρίσκεται σε τροχιά να φτάσει σε αξία τα τρία τρισ. δολάρια στις αρχές του 2022 και το iPhone 13 θα είναι το όχημα για να τα καταφέρει» αναφέρει ο Νταν Άιβς της επενδυτικής εταιρείας Wedbush Securities.

    Αν και επισήμως δεν έχει γίνει ακόμη κάτι γνωστό οι δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα νέα μοντέλα με διαφορετικά μεγέθη. Δύο μοντέλα θα είναι της κατηγορίας Pro ενώ τα άλλα δύο θα είναι πιο προσιτά οικονομικά στους καταναλωτές. Οι βασικές διαφορές και βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα αναμένονται στις κάμερες και την αυτονομία τους. Τα τέσσερα μοντέλα θα διαθέτουν οθόνες διαγωνίου από 5.4 ως 6.7 ίντσες ανάλογα με το μοντέλο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles