21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Στο φως οι πρώτες λεπτομέρειες για το Redmi K60 Gaming, το νέο VfM gaming phone της Xiaomi!

    Η αγορά του mobile gaming αν μη τι άλλο ενδιαφέρει ιδιαίτερα τις κατασκευάστριες εταιρείες, οι οποίες συνηθίζουν να δημιουργούν ειδικές συσκευές, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να πρωταγωνιστούν στο κομμάτι του gaming. Έτσι και η Xiaomi δουλεύει ήδη πάνω στο διάδοχο του Redmi K50, το οποίο θα έχει την μάλλον όχι και τόσο ευφάνταστη ονομασία… Redmi K60. 

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το επερχόμενο gaming phone της Xiaomi θα είναι εξοπλισμένο με chipset Snapdragon 8 Gen 2, το οποίο πρόκειται για το πιο πρόσφατο chipset της Qualcomm (αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του Qualcomm Summit 2022, που θα διεξαχθεί μέσα στον επόμενο μήνα). Αξίζει να σημωθεί οτι το Snapdragon 8 Gen 2 θα έρθει με 10 πυρήνες- με τους πιο ισχυρούς χρονισμένους έως και τα 3GHz. Επιπλέον, η συσκευή θα υποστηρίζει τεχνολογία fast charging στα 100W, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καλές επιδόσεις σε ότι έχει να κάνει με το χρόνο φόρτισης της. Σε αυτή τη φάση, δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με την τιμολόγηση του επερχόμενου gaming smartphone της Xiaomi, ωστόσο η έκδοση Redmi K50 Gaming έρχεται σε τιμή 3.299 ¥ (που μεταφράζεται σε 450 ευρώ περίπου) για την έκδοση 8 GB RAM και 128 GB εσωτερικής μνήμης αποθήκευσης. Υπολογίζουμε ότι το νέο Redmi K60 θα βασιστεί σε ακόμη περισσότερη μνήμη. Το Redmi K60 θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην κινεζική αγορά, από τις αρχές του 2023.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles