15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στο φως τα specs του Microsoft Surface Go 3!

    Στις 22 Σεπτεμβρίου, η Microsoft έχει ήδη προγραμματίσει ένα event αναφορικά με τα νέα μοντέλα που θα πλαισιώσουν την οικογένεια των Surface, για αυτό και όλη η προσοχή είναι μοιραία στραμμένη προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ως είθισται βέβαια με ένα μεγάλο announcement event στο ημερολόγιο, οι διαρροές… δίνουν και παίρνουν! Για αυτό και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές αυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας τα specs του νέου Surface Go 3, το οποίο αναμένεται να συνεχίσει την κληρονομιά του προκατόχου του, αξιοποιώντας το ίδιο form factor των 10.5 ιντσών.

    Αν και εμφανισιακά οι διαφορές θα είναι ελάχιστες, ωστόσο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα το παρουσιάζει το «εσωτερικό» του, καθώς όπως τονίζουν οι leakers (που έχουν… σπουδάσει το «επάγγελμα), το νέο Surface Go θα διαθέτει στο εσωτερικό του Amber Lake Y CPUs της Intel 10ης γενιάς, με το μοντέλο που προτιμάει η Microsoft να είναι ένα Pentium Gold 6500Y, συνοδευόμενο από 4GB RAM. Εφόσον τα leaks επαληθευτούν, η προαναφερθείσα επιλογή θα είναι για το core μοντέλο, ενώ για την πιο «ακριβή» πρόταση η Microsoft θα επιλέξει έναν Core i3-10100Y SoC, το οποίο θα τρέχει σε base clock speed στα 1.3GHz και με το boost θα μπορεί να αγγίζει τα 3.9GHz. H συγκεκριμένη «beefed up» έκδοση θα «συνεργάζεται» με 8GB RAM και σίγουρα περισσότερα θα δούμε σε λίγες μέρες!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles