20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στο φως τα tech specs του Motorola Edge Lite!

    H Motorola είναι εμφανές ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα κινείται πολύ επιθετικά σε όλα τα μέτωπα, προτείνοντας λύσεις που στοχεύουν σε όλους τους users. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Motorola μετά την αποκάλυψη δύο μοντέλων που ανήκουν στην οικογένεια των Motorola Edge, έχει στα σκαριά μια πιο… lite και προσιτή έκδοση του. Το Edge Lite αναμένεται αν πλαισιώσει τα Edge Plus και “core” Edge, αποτελώντας ουσιαστικά την πιο οικονομική εκδοχή του Plus που έκανε την εμφάνιση του τον Απρίλιο που μας πέρασε και σίγουρα ήταν δύο προτάσεις που έκλειναν το μάτι στους… πιο high-end users.

    Αν και ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση αναφορικά με τα specs του Edge Lite, παρόλα αυτά είναι εμφανές ότι έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή που θα παίξει μπάλα στην πιο οικονομική κατηγορία των mid-rangers. Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές, το Motorola Edge Lite θα στηρίζεται σε ένα Snapdragon 765 SoC και θα φέρει δύο configurations με 4/6GB RAM και 64/128GB αποθηκευτικού χώρου. Παράλληλα, θα προσφέρει ενσύρματη φόρτιση στα 18W, NFC, dual SIM συνδεσιμότητα και λειτουργικό Android 10. Επιπλέον, εάν τελικά οι φήμες επαληθευτούν ενδέχεται να διαθέτει display στις 6.7 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, όπως επίσης και ένα ενσωματωμένο fingerprint sensor. Επίσης, ένα dual punch design στην αριστερή και άνω γωνία θα «φιλοξενούν» τις dual selfie cam σύστημα της συσκευής (με 8 και 2MP ανώτερη ανάλυση).

    Σε ότι έχει να κάνει το main camera setup, εδώ δεν αποκλείεται να δούμε μια τετραπλή πρόταση. Αναμφίβολα, το Edge Lite δείχνει αρκετά φιλόδοξο και εάν κυκλοφορήσει και με μια αρκετά προσιτή τιμή, τότε το μόνο σίγουρo είναι ότι αρκετοί θα είναι οι users που θα το «τιμήσουν»!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles