13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στο full οι μηχανές της HONOR: Παράγει 1 premium smartphone ανά 28 δευτερόλεπτα!

    Η HONOR, η premium εταιρία κατασκευής έξυπνων συσκευών, παρουσίασε το HONOR Intelligent Manufacturing Industrial Park, το πρώτο αυτοχρηματοδοτούμενο εργοστάσιο της εταιρίας. Το νέο τεχνολογικό Πάρκο της εταιρίας το οποίο μπορεί να παραγάγει 1 premium smartphone ανά 28 δευτερόλεπτα  θα συνδράμει στην αύξηση της παραγωγής των premium smartphones όπως το νέο HONOR 50 5G και θα ενισχύσει την έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

    “Ως πάροχος προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, το να μπορούμε να διασφαλίσουμε τα πρότυπα αξιοπιστίας και ποιότητας μας θα είναι πρωταρχικής σημασίας καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας για να γίνουμε κορυφαία premium μάρκα τεχνολογίας”, δήλωσε ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της HONOR Device Co. Ltd. “Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε το άνοιγμα της νέας μας μονάδας παραγωγής, η οποία διασφαλίζει ότι η γκάμα των premium προϊόντων έχουν κορυφαία ποιότητα.»

     

     Καθετοποιημένη μονάδα και αυτοματισμοί καθ’ όλη την διάρκεια της παραγωγής.

    Το εβδομήντα πέντε τοις εκατό της γραμμής παραγωγής ολοκληρώνεται με τη χρήση αυτοματισμού, εκ των οποίων περισσότερο από το 40 τοις εκατό αναπτύχθηκε από την ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της ίδιας της HONOR. Η αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής της HONOR επιτρέπει σε ένα smartphone να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής κάθε 28,5 δευτερόλεπτα.

    Ο ποιοτικός έλεγχος διασφαλίζεται από τη φάση κατασκευής έως τη φάση ολοκλήρωσης και τελικής δοκιμής μέσω της στενής παρακολούθησης κάθε βήματος της γραμμής συναρμολόγησης. Όταν εντοπίζεται μια ανωμαλία στην συσκευή, ενεργοποιείται μια ειδοποίηση ακολουθούμενη από έγκαιρη διόρθωση του προβλήματος. Η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου της HONOR αποτελείται από περισσότερες από 150 δοκιμές πρόβλεψης που εντοπίζουν γρήγορα προβλήματα ποιότητας και συντομεύουν τον κύκλο εργασιών και την περίοδο δοκιμών.

    Δημιουργία Premium προϊόντων που υπερβαίνουν τα πρότυπα του κλάδου

     Μετά από μια ενδελεχή αναθεώρηση των βιομηχανικών προτύπων, των προτύπων πιστοποίησης και των απαιτήσεων χειριστή, η HONOR δημιούργησε τα δικά της πρότυπα ποιότητας για να ανταποκρίνεται στο φάσμα των διεθνών πολιτικών σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 600 πρότυπα ποιότητας, που καλύπτουν το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τα υλικά, την κατασκευή και την εμπειρία χρήστη.

    Το HONOR Intelligent Manufacturing Industrial Park διαθέτει κορυφαία εργαστήρια στον κλάδο, όπως εργαστήριο αξιοπιστίας αλλά και εργαστήριο προστασίας του περιβάλλοντος. Αυτός ο συνδυασμός εργαστηρίων καλύπτει τόσο τους ελέγχους υλικών όσο και προϊόντων. Το Πάρκο πραγματοποιεί σχεδόν 200 αυστηρές δοκιμές σε όλα τα εισερχόμενα υλικά πριν από την παραγωγή και δεκάδες δοκιμές προϊόντων μετά την παραγωγή. Το εύρος και η συχνότητα των επιθεωρήσεων υπερβαίνουν τις συνήθεις πρακτικές του κλάδου για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα της HONOR πληρούν τα αυστηρά πρότυπα που έχει θέσει.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles