15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στο metaverse με virtual ζυθοποιείο η Heineken

    Αυξάνονται μέρα με τη μέρα οι εταιρείες που δείχνουν ενδιαφέρον για την εικονική πραγματικότητα και επιχειρούν να πραγματοποιήσουν τα πρώτα βήματά τους στο metaverse. Ανάμεσά τους πλέον συγκαταλέγεται και η Heineken που παρουσίασε την πρώτη της virtual μπίρα αποκλειστικά στο virtual ζυθοποιείο της στην ψηφιακή πλατφόρμα Decentraland.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Heineken προχωρά σε έναν υψηλής τεχνολογίας μετασχηματισμό για να κατακτήσει τον συναρπαστικό κόσμο του metaverse, ένα pixel τη φορά. Η εταιρεία υπογράμμισε το πάθος της για τα φυσικά συστατικά, αλλά στο metaverse όλα κινούνται γύρω από τα καλύτερα, 100% ψηφιακά υλικά. Η A-Yeast μαγιά, που συνήθως παρασκευάζεται σε οριζόντιες δεξαμενές, αντικαθίσταται πλέον με A-Pixels.

    Θα πρέπει να ξεχάσουμε λοιπόν για λίγο το λυκίσκο που συλλέγεται στα χωράφια, αφού η virtual Heineken Silver παρασκευάζεται με Binary Coded Hops που καλλιεργείται από NPC αυτοματοποιημένους αγρότες. Και φυσικά, όλη η διαδικασία της virtual ζυθοποίησης επιβλέπεται αποκλειστικά από εικονικούς ζυθοποιούς, ψηφιοποιημένους δηλαδή αντικαταστάτες των περίφημων ζυθοποιών της Heineken. Όλα αυτά τα στοιχεία, συνδυάζονται για να αναπτύξουν μια μοναδική μπίρα που οι επισκέπτες του virtual ζυθοποιείου της Heineken στο Decentraland θα μπορούν να εξερευνήσουν στον εικονικό κόσμο.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιδιοκτήτης NFT έχασε 1 εκατ. δολάρια από ένα λάθος…κλικ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles