20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Στο metaverse το νέο video clip του Snoop Dogg

    Ο Snoop Dogg ήταν ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που συνέδεσαν το όνομά τους με το metaverse, αφού είναι γνωστό ότι κατέχει το δικό του «σύμπαν», το Snoopverse στον ψηφιακό κόσμο του The Sandbox. Οι «κάτοικοι» του Snoopverse μπορούν να ντύσουν τα avatar τους με δημιουργίες σχεδιαστών, να οδηγήσουν σπορ αυτοκίνητα και να χτίσουν στα δικά τους οικόπεδα Snoopverse, κάτι που τους επιτρέπει να επωφεληθούν από άλλους κατοίκους που τα επισκέπτονται.

    Για να εισέλθει κάποιος στο Snoopverse πρέπει να καταβάλει τουλάχιστον 2.000 ευρώ για ένα γρήγορο πέρασμα, ενώ πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ένας συλλέκτης NFTs πλήρωσε 450.000 δολάρια για ένα οικόπεδο εικονικής γης για να γίνει γείτονας του Snoop Dogg.

    Δε μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, ότι το τελευταίο video clip του δημοφιλούς καλλιτέχνη λαμβάνει χώρα στο metaverse, αφού το νέο τραγούδι «House I Built» στην ουσία εκφράζει τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τον εικονικό κόσμο. Πρόκειται για ένα video, στο οποίο βλέπουμε την καθημερινότητα του τραγουδιστή μόνο με ψηφιακά avatars.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται NFT με τις “ευλογίες” της βασίλισσας Ελισάβετ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles