20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφορεί: Κίνδυνος για τους telcos να χάσουν πελάτες από τους παγκόσμιους ψηφιακούς κολοσσούς!

    Τον σοβαρό κίνδυνο για τους telcos να χάσουν πελάτες από τους παγκόσμιους ψηφιακούς κολοσσούς καταγράφει έρευνα της Accenture που δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY».

    kiniti may 2017 cover

    Ειδικότερα, η έρευνα δείχνει πως εάν ένας παγκόσμιος ψηφιακός κολοσσός, όπως η Google ή η Amazon, ξεκινήσει να προσφέρει υπηρεσίες αντίστοιχες με αυτές των παρόχων κινητής τηλεφωνίας, το 44% των ερωτηθέντων θα άφηναν τον τωρινό πάροχο τους, γεγονός το οποίο δημιουργεί ανησυχία για το μέλλον των τηλεπικοινωνιακών παρόχων. Η εισαγωγή της eSIM επιφέρει νέες προκλήσεις για τους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους, καθώς η εναλλαγή μεταξύ τους γίνεται ακόμα ευκολότερη. Η έρευνα έδειξε πως το 68% των καταναλωτών θα ενδιαφερόταν να χρησιμοποιήσει μια συσκευή με eSIM με το 50% να δηλώνει ότι θα το προτιμούσε λόγω της δυνατότητας εναλλαγής παρόχων ευκολότερα και γρηγορότερα για φθηνότερα προγράμματα κλήσεων ή δεδομένων, επιταχύνοντας τον αγώνα δρόμου για συνδεσιμότητα και δεδομένα και μετατρέποντας περαιτέρω τη βασική δραστηριότητα των τηλεπικοινωνιακών παρόχων σε «commodity». Επιπρόσθετα, ο ανταγωνισμός θα αυξηθεί καθώς νέοι παίκτες εισέρχονται στην αγορά, ενσωματώνοντας τις eSIM στις συσκευές στο στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, προσπερνώντας έτσι τον πάροχο δικτύου και προσεγγίζοντας απευθείας τον τελικό πελάτη.

    Στο νέο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

    VIABILITY: Τα προϊόντα 5G θα είναι ενεργειακά 10 φορές πιο αποδοτικά από τα 4G σε 5 χρόνια

    SECURITY: Kυβερνοεπιθέσεις – Οι επιχειρήσεις εμφανίζονται καλύτερα προετοιμασμένες 

    TECHNOLOGY: Είναι πάντα απολύτως ασφαλής μία σύνδεση HTTPS; 

    BUSINESS: Τα κριτήρια για την επιλογή υπηρεσιών Cloud

    FEATURE: Samsung Galaxy S8 Unpacked – Όλα όσα συνέβησαν στο event της Samsung! 

    MEGATEST: Τα καλύτερα «κινέζικα» Android phones που κυκλοφορούν στην κυπριακή αγορά. 

    Δείτε επίσης: 

    Huawei P10 «Με 8 πυρήνες στα ενδότερα του Kirin 960 επεξεργαστή του, το Huawei P10 προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις με αντίστοιχα καλή αυτονομία!»

    Nokia 5 «Το δεύτερο κατά σειρά Android smartphone των «Φινλανδών» που έχει ήδη «ξεπουλήσει» στην αγορά της Κίνας!»

    LG Watch Style «Οθόνη αφής με 1.2 ίντσες μέγεθος και τεχνολογία P-OLED. Οι τεχνικοί της LG δεν ξέρουν τι θα πει κρίση, έτσι εφοδίασαν το αριστούργημά τους με τα καλύτερα της αγοράς.»

    Samsung Galaxy Book «Με κύριο στόχο την αγορά των multimedia fans, το Samsung Galaxy Book θα αποτελέσει το επίκεντρο της ψυχαγωγίας στο σπίτι(κι όχι μόνο!»

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφόρησε το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles