24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στο νέο trailer του Suicide Squad ο Joker συναντά τον Batman

    “Worst. Heroes. Ever.”… Μας το λέμε ξανά και ξανά να μην ενθουσιαζόμαστε με τα trailer ωστόσο ότι έχουμε δει μέχρι τώρα από το επερχόμενο project της Warner Bros, και της DC φυσικά, είναι εκρηκτικό υλικό. Το νέο trailer που έκανε την εμφάνισή του χθες στα MTV Movie Awards συνεχίζει να μας φυτιλιάζει. Ειδικά όταν ο Joker έχει περισσότερα πλάνα και κάπου εκεί ανάμεσα βλέπεις και τον Batman. Ναι τον Batman.

    Suicide Squad - Blitz Trailer [HD]

    Με τις μουσικές επιλογές να είναι και πάλι εντυπωσιακές -το θυμάστε το πρώτο trailer με το “Bohemian Rhapsody”– με το “Ballroom Blitz” των Sweet και την διασκευή της Grace στο “You Dont Own Me” της Lesley Gore να κουμπώνουν ιδανικά με τις σκηνές, το φιλμ εντυπωσίασε για μία ακόμα φορά με το υλικό που αποκάλυψε στο νέο trailer, όπου έχουμε και την σπέσιαλ εμφάνιση του Batman συν το Batmobile, έτσι για να έχει κάθε επισημότητα το crossover.
    Όσο για τα περίφημα reshoots που έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, ο σκηνοθέτης David Ayers έσπευσε να πει πως δεν γίνονται για να προσθέσουν χιούμορ στην ταινία αλλά τα κάνουν για να μεγιστοποιήσουν το “action” κομμάτι. Βέβαια από το μέχρι τώρα υλικό που έχουμε δει ειλικρινά δεν ξέρουμε αν χωράει περισσότερη δράση έστω και σε μία παραγωγή σούπερ ηρώων, ωστόσο εμείς θα το αφήσουμε επάνω τους μιας και είναι οι ειδικοί.
    Το Suicide Squad αναμένεται το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 5 Αυγούστου.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles