16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός Jeremy Renner

    Ο Αμερικανός ηθοποιός Jeremy Renner, γνωστός στους fans κυρίως για το ρόλο του ως «Hawkeye» στη σειρά ταινιών της Marvel Avengers, τραυματίστηκε σοβαρά ενώ απομάκρυνε χιόνι με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στο ράντσο ιδιοκτησίας του, στη Νεβάδα, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, με «αμβλύ τραύμα στο στήθος» και πολλαπλά ορθοπεδικά χτυπήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

    «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Jeremy βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση έπειτα από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά την εκκαθάριση του χιονιού», δήλωσε πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter και του Deadline.

    “Η οικογένειά του είναι μαζί του και δέχεται την απαραίτητη φροντίδα”, πρόσθεσε η ίδια πηγή χωρίς να διευκρινίσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα ή την τοποθεσία του. Σύμφωνα με άλλα μέσα ενημέρωσης, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην πόλη Ρίνο της Νεβάδα.

    Ο 52χρονος Jeremy Renner, δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ για τις ταινίες «The Hurt Locker» και «The Town», έχει σπίτι κοντά σε αυτή την πόλη, σε μια περιοχή όπου έχει σημειωθεί σφοδρή χιονόπτωση τις τελευταίες εβδομάδες.

    Διαβάστε επίσης: Barack Obama: Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες του 2022 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles