15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στο Ντίσελντορφ, στο Abu Dhabi και στην Αθήνα ταξίδεψαν οι τυχεροί συνδρομητές της Cytavision

    photo2

    Κορυφαία αθλητικά γεγονότα έζησαν από κοντά οι τρεις τυχεροί συνδρομητές της Cytavision που κέρδισαν τα τρία (3) διπλά ταξιδιωτικά πακέτα (για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο) και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα του UEFA Europa League μεταξύ Schalke και ΑΠΟΕΛ, στο Ντίσελντορφ, τη Formula 1 στο Abu Dhabi Grand Prix, στο Abu Dhabi και τον αγώνα του UEFA Champions League μεταξύ Ολυμπιακού και Arsenal στην Αθήνα.

    photo4

    Παράλληλα, η Cytavision συνεχίζει να προσφέρει αυτές τις μοναδικές εμπειρίες στους συνδρομητές της, με τα δύο επόμενα διπλά ταξιδιωτικά πακέτα να περιμένουν τους νέους μεγάλους τυχερούς συνδρομητές των πακέτων Full Pack και Sports Plus. Tον Ιανουάριο, για  τον αγώνα της Premier League μεταξύ Liverpool και Arsenal, ενώ τον Απρίλιο, για τον τελικό και ημιτελικό αγώνα του ATP World Tour Masters 1000, στο πολυτελές θέρετρο του Μόντε Κάρλο στο Μονακό.

    Οι τυχεροί και τα ταξίδια εντάσσονται στο πλαίσιο προωθητικής δράσης της Υπηρεσίας, σύμφωνα με την οποία, από τον Σεπτέμβριο 2015 μέχρι και τον Μάιο 2016, όλοι οι συνδρομητές των πακέτων Full Pack και Sports Plus της Cytavision μπαίνουν, αυτόματα, σε κλήρωση για να κερδίσουν διπλά ταξιδιωτικά πακέτα και να ζήσουν από κοντά τις πιο θρυλικές αναμετρήσεις από όλα τα σπορ. Η ενέργεια της αυτή της Cytavision στοχεύει στην επιβράβευση των συνδρομητών των πακέτων Full Pack και Sports Plus της Cytavision.

    photo3

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάθε ταξιδιωτικό πακέτο για τους τυχερούς συνδρομητές της Cytavision, περιλαμβάνει δυο αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, μετακινήσεις μεταξύ αεροδρομίου-ξενοδοχείου-γηπέδου και δύο  εισιτήρια διακεκριμένης θέσης για τους αγώνες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles