22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στο παγκόσμιο top10 του Netflix “σκαρφάλωσε” το Maestro

    Πριν από μερικούς μήνες, είδαμε την πρώτη ελληνική σειρά να βάζει… πλώρη για το Netflix, αφού το νέο project του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το Maestro, κατάφερε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να εξασφαλίσει τη δική της θέση στη γνωστή υπηρεσία streaming, μετά την προβολή της στο MEGA.

    Εκτός από το σημαντικό αυτό επίτευγμα, πριν από μερικές μέρες, το «Maestro in Blue», όπως είναι ο διεθνής τίτλος, μπήκε στον παγκόσμιο κατάλογο του Netflix, και, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Flixpatrol, κέρδισε την 8η θέση στο top10 της πλατφόρμας.

    Τα σχόλια στα social media είναι σχεδόν αποθεωτικά, καθώς οι χρήστες εγκωμιάζουν τόσο το άρτιο αποτέλεσμα που κατάφερε να παρουσιάσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όσο και τις παροιμιώδεις ομορφιές της χώρας μας που προβάλλονται μέσα από τη σειρά.

    Η ιστορία των 9 επεισοδίων διαδραματίζεται στο όμορφο νησί των Παξών, εν μέσω πανδημίας όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) πηγαίνει, μετά την πρόσκληση του δημάρχου ( Φάνης Μουρατίδης), για να βοηθήσει να επαναφέρουν το φεστιβάλ μουσικής το οποίο έχει χρόνια να διεξαχθεί. Κατά την παραμονή του στο νησί γνωρίζει την οικογένεια του δημάρχου και έρχεται κοντά με την κόρη του, Κλέλια ( Κλέλια Ανδριολάτου ) την οποία μετέπειτα ερωτεύεται. Σε κάθε επεισόδιο, ένας από τους ήρωες αναλαμβάνει χρέη αφηγητή και εξιστορεί την ροή των γεγονότων που συμβαίνουν στο νησί μέσα από το δικό του πρίσμα και ενώ παράλληλα μας αφηγείται και την δικιά του ιστορία.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Μάρτιος φέρνει πολυαναμενόμενο και οσκαρικό περιεχόμενο στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles