15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στο sci-fi Arrival η Amy Adams προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους

    Είναι καλό να έχετε στο νου σας αυτό το φιλμ για έναν και μοναδικό λόγο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Denis Villeneuve, που κάθε του νέα ταινία είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Το ευρύ κοινό τον γνώρισε με το Prisoners, ακολούθησε το εξίσου καλό Sicaro και ήρθε η ώρα για τον Καναδό κινηματογραφιστή να μπει και στα χωράφια του sci-fi με το Arrival.

    Arrival-movie-2016

    Σ’ αυτό πρωταγωνιστεί η Amy Adams που ερμηνεύει μία γλωσσολόγο που θα βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη να προσπαθεί να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους εξωγήινους που έχουν καταφθάσει στον πλανήτη. Χρησιμοποιεί από απλούς πίνακες και μαρκαδόρους μέχρι hi-tech εργαλεία για να τα καταφέρει, με τον Villeneuve να φτιάχνει ένα εντυπωσιακό εικαστικά περιβάλλον. Οι εξωγήινοι θα ξεκινήσουν να “μιλούν” με περίεργα, ρευστά σύμβολα, και μένει να δούμε εάν οι προθέσεις τους είναι cool ή ετοιμάζουν τη μεγάλη επίθεση που θα μας αφανίσει.
    Δυνατό το καστ, αφού εκτός της Adams συμπρωταγωνιστούν οι Jeremy Renner, Forest Whitaker και Michael Stuhlbarg. Η ταινία αναμένεται στην Αμερική στις 11 Νοεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles