20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Στο The Visit ο M. Night Shyamalan θα σας κάνει να δείτε την γιαγιά σας με άλλο μάτι

    H καινούργια ταινία του M. Night Shyamalan θα σας βάλει σε σκέψεις εάν ο παππούς και η γιαγιά είναι αυτοί που πραγματικά που δείχνουν και ίσως σας κάνει να αναβάλλετε εκείνη την επίσκεψη που είχατε προγραμματίσει εδώ και καιρό για να τους δείτε από κοντά.

    the visit

    Το The Visit, το νέο project του δημιουργού που προσπαθεί εδώ και καιρό να ξαναβρεί τη φόρμα του, είναι μία low budget ιστορία τρόμου που βρίσκει δύο νεαρά αδέλφια να πηγαίνουν να περάσουν το Σαββατοκύριακο στη φάρμα του παππού και της γιαγιάς στην απομακρυσμένη Πενσιλβάνια. Στην αρχή όλα φαίνονται νορμάλ και ήρεμα, τόσο που στην προειδοποίηση να μην βγουν από το δωμάτιό τους μετά τις 9.30 το βράδυ, δεν θα δώσουν και μεγάλη σημασία. Όταν θα παρακούσουν όμως την συμβουλή και θα ξεπορτίσουν, θα διαπιστώσουν πως τα πράγματα είναι πολύ περίεργα σ’ αυτό το σπίτι και οι δύο ηλικιωμένοι που μένουν εκεί έχουν ξεφύγει επικίνδυνα.

    Το φιλμ είναι το πρώτο του Shyamalan που γίνεται με την συνδρομή του Jason Blum, της Blumhouse Productions, ένα στούντιο που είναι γνωστό για δουλειές όπως Paranormal Activity, Insidious, The Purge κλπ. Ο άνθρωπος πίσω από την Έκτη Αίσθηση είναι γεγονός πως δεν έχει καταφέρει κάποιο μεγάλο hit εδώ και χρόνια, ωστόσο δεν παραμένει να είναι δημιουργικός και να παρουσιάζει συνέχεια καινούργιες δουλειές. Μένει να δούμε εάν αυτό το “μικρό” φιλμ της Universal του δώσει ξανά μία γερή ώθηση. Υπομονή μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=YfQnRjkuvaY

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles