19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στόχος «πειρατείας» το πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο της Cytavision!

    Το πλούσιο και ελκυστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο της Cytavision για το οποίο η Cyta έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις, φαίνεται να αποτελεί το μεγαλύτερο «κίνητρο» για τους κάθε λογής επιτηδείους που δραστηριοποιούνται στην πειρατεία νόμιμου τηλεοπτικού περιεχομένου.

    Συγκεκριμένα, μετά από σχετική καταγγελία που έγινε από τη Cyta στη βάση συγκεκριμένων στοιχείων, μιας και  η πειρατεία αποτελεί μια ανοικτή πληγή που βλάπτει του συνδρομητές της Cyta, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες της Cytavision και καταβάλλουν τη συνδρομή τους για την υπηρεσία αυτή, η αστυνομία, προχώρησε χθες στη σύλληψη, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, δύο προσώπων από τη Λευκωσία, ηλικίας 49 και 33 χρόνων.

    Σύμφωνα με χθεσινό δελτίο τύπου της Αστυνομίας, προηγήθηκε έρευνα βάσει δικαστικών ενταλμάτων στις οικείες των δυο συλληφθέντων, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα στοιχεία ως τεκμήρια. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα εξαήμερης κράτησής τους.

    Με αφορμή τα πιο πάνω, η Cyta καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό σε σχέση με διαφημιζόμενες υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και να διερευνά με κάθε τρόπο τη νομιμότητά τους, ώστε να περιορίσουν και να αποφύγουν το κινδυνο να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles