21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στον κατάλογο του Netflix δημοφιλή anime μετά το deal με τη Nippon TV

    Τα anime και τα manga, οι ιαπωνικές σειρές κινουμένων σχεδίων, έχουν αποκτήσει φανατικούς τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας. Είναι λογικό, οι δημοφιλείς πλατφόρμες streaming να ενσωματώνουν ανάλογα προγράμματα στη βιβλιοθήκη τους, προκειμένου να προσεγγίσουν στους κόλπους τους κυρίως το νεανικό κοινό.

    Πρόσφατα μάλιστα, σε μια νέα συμφωνία προχώρησε το Netflix με την Nippon TV προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα κλασικών anime τίτλων, όπως τα Berserk, Claymore, Death Note, Parayste: The Maxim και άλλων 9 ακόμα shows και ταινιών που θα απολαμβάνουν οι συνδρομητές του παγκοσμίως.

    Στο πλαίσιο αυτό, το Netflix σχεδιάζει να διαθέσει για streaming από τις 2 Σεπτεμβρίου το Hunter X Hunter. Η κλασική manga σειρά του Yoshihiro Togashi θα είναι διαθέσιμη σε 104 χώρες. Στην πλατφόρμα επίσης το Σεπτέμβριο έρχονται τα «Ouran High School Host Club» σε 190 χώρες και το «Claymore» σε 136 χώρες.

    Άλλοι anime τίτλοι που αναμένεται να δούμε προσεχώς είναι οι: «Death Note», «Death Note: Relight 1», «Death Note: Relight 2», «From Me to You», «Berserk», «Parasyte-the Maxim», «Nana», «Hajime no Ippo: The Fighting!» και το «Monster».

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Pinocchio μεταμορφώνεται σε αληθινό αγόρι στο νέο trailer της ταινίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles