21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο Pinocchio μεταμορφώνεται σε αληθινό αγόρι στο νέο trailer της ταινίας

    Ένα νέο trailer έδωσε στη δημοσιότητα η Disney για την επερχόμενη live-action ταινία Pinocchio που σκηνοθετεί ο Robert Zemeckis. Σε σύγκριση με το υλικό που είδαμε το προηγούμενο διάστημα, το νέο video επικεντρώνεται περισσότερο στον Benjamin Evan Ainsworth, που θα ενσαρκώσει τον κεντρικό ήρωα, αλλά και στον Joseph Gordon-Levitt που θα υποδυθεί τον Jiminy Cricket.

    Το πρώτο trailer για την ταινία κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, στήνοντας το σκηνικό της ιστορίας. Το video τελείωνε προτού ο Pinocchio αποκτήσει ζωή, τώρα όμως παρακολουθούμε τη μαριονέτα να αναλαμβάνει δράση και να τρέχει στους δρόμους μιλώντας με την αλεπού. Παρακολουθούμε φυσικά και τη μύτη του να μεγαλώνει, κάθε φορά που λέει ψέματα.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Σημειώνεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός Tom Hanks θα υποδυθεί τον αγαπημένο κλασικό χαρακτήρα Τζεπέτο στη νέα live action ταινία Pinocchio. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Disney+.

    Διαβάστε επίσης:

    Pinocchio: Εκπληκτική η μεταμόρφωση του Τομ Χανκς σε Τζεπέτο! (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles