21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Στους 5 κορυφαίους κατασκευαστές στοχεύει να βρεθεί η NOKIA μέσα στην επόμενη πενταετία!

    nokia

    Ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών κινητής τηλεφωνίας στοχεύει να βρεθεί η NOKIA μέσα στην επόμενη πενταετία, σύμφωνα με τον country manager της HMD Global για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ κ. Λάμπρο Ζολώτα. Στοχεύοντας στις νεότερες ηλικίες, αλλά και σε όσους έχουν γνωρίσει το brand Nokia από την αρχική του επιτυχή πορεία, η εταιρεία HMD Global με έδρα τη Φιλανδία, ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο (από ομάδα στελεχών προερχόμενων από το «παλιό» τμήμα κινητών τηλεφώνων της φινλανδικής εταιρείας) να λανσάρει τα νέα κινητά Nokia, έχοντας στο οπλοστάσιό της τα δικαιώματα χρήσης της μάρκας.

    «Θεωρούμε τον εαυτό μας ένα stratup καθώς ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει τους 600 εργαζόμενους» σημειώνει ο Λάμπρος Ζολώτας, Country Manager της HMD Global για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, ο οποίος υπογραμμίζει ότι, παρά το μικρό ακόμα μέγεθος της εταιρείας που έχει αναλάβει να «αναστήσει» τη μάρκα Nokia, έχει καταφέρει ήδη να λανσάρει τα νέα κινητά στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. «Βρήκαμε ανοιχτές πόρτες και συνεργάτες που θέλουν να προχωρήσουν μαζί μας σε όλο τον κόσμο. Αυτό μας δίνει την αισιοδοξία και τη δύναμη να προχωρήσουμε. Ο στόχος μας είναι αντίστοιχος του ονόματος Nokia. Θέλουμε τα επόμενα 3 έως 5 χρόνια να είμαστε ανάμεσα στους πρώτους τρεις κατασκευαστές συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Ειδικότερα για την Ελλάδα, ελπίζω να πιάσουμε το στόχο όχι στα πέντε χρόνια, αλλά στα τρία» προσθέτει ο κ. Ζολώτας.

    Όσο για το τι ακολουθεί στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας ο κ. Ζολώτας σημειώνει ότι η καινοτομία θα αφορά κυρίως τα υλικά κατασκευής, ενώ αναρωτιέται και ο ίδιος για το ποια θα είναι η εικόνα ενός smartphone μετά από 5 χρόνια με δεδομένο ότι η τεχνολογίες «τρέχουν»: «Φανταζόμαστε το κινητό όπως είναι σήμερα; Δεν γίνεται γιατί το σημερινό δεν έχει καμιά σχέση με αυτό πριν 10 χρόνια. Πως θα επηρεάσουν οι τεχνολογίες της εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality) ή το IoT (επικοινωνία μεταξύ των μηχανών) αλλά και πως θα επικοινωνούμε με το κινητό. Αυτή τη στιγμή παρατηρούμε ότι οι νέοι 14 με 20 χρονών επικοινωνούν σχεδόν μόνο με γραπτό κείμενο, δεν μιλάνε…».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles