21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στους διαδρόμους της CES 2013 ψιθυριζόταν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει iPad 5 και iPad mini 2 το… Μάρτιο

    Οι εποχές που η Apple ανανέωνε τα προϊόντα της κάθε χρόνο φαίνεται πως έχουν περάσει και όσοι ξαφνιάστηκαν από την πρόωρη κυκλοφορία του iPad 4 έχουν μερικούς λόγους να ανησυχούν ότι, σύντομα, ακόμη και το… “νέο νέο iPad” θα διαθέτει διάδοχο.

    Ο αναλυτής Brian White της Topeca Capital ισχυρίζεται ότι η αμερικανική εταιρεία θα ανανεώσει τόσο το iPad των 9,7 ιντσών με Retina Display όσο και το iPad mini το Μάρτιο. Όπως λέει, μάλιστα, πήρε αυτές τις πληροφορίες από πηγές κατά τη διάρκεια της CES 2013.

    Το ίδιο ισχυρίζονται και οι υπεύθυνοι του γνωστού site 9to5mac.com που εξειδικεύεται στα προϊόντα της εταιρείας του Cupertino. Σύμφωνα πάντα με τις έως τώρα φήμες, το iPad 5ης γενιάς αναμένεται να είναι ακόμη πιο λεπτό αλλά και ελαφρύ από το iPad 4ης γενιάς που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη, όσο για το iPad mini εμφανισιακά θα προσεγγίζει το πρώτο μοντέλο.

    Αν οι παραπάνω φήμες αποδειχθούν αληθινές, μιλάμε για μία άκρως “επιθετική” παρουσία της Apple στην αγορά, αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η κυκλοφορία νέων iPad και iPad mini μόλις πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία των προηγούμενων μοντέλων αποτελεί ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα για τον κύκλο ενός προϊόντος, που ίσως αν ισχύσει δε θα υποδεχθεί με ενθουσιασμό το κοινό.

    Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι πως η Apple έχει ήδη στο μυαλό της τις επόμενες γενιές tablets της και, ακόμη κι αν δεν τα κυκλοφορήσει το Μάρτιο, κάτι μας λέει ότι σίγουρα δε θα τα αργήσει πολύ…

    Πηγή: 9to5Mac

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles