24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Stranger Things: Αυτές είναι οι αμοιβές των πρωταγωνιστών για την 5η σεζόν

    Το “Stranger Things” ήταν από την αρχή μια σειρά που στοίχιζε… ακριβά, καθώς η τελευταία σεζόν που παρακολούθησαν οι fans είχε περίπου 30 εκατ. δολάρια budget ανά επεισόδιο. Η 5η και τελευταία σεζόν όμως αναμένεται να κοστίσει ακόμη περισσότερο, αφού οι αμοιβές του cast πρόκειται να εκτοξευτούν.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Puck News, οι ηθοποιοί έχουν κλείσει ήδη τις συμφωνίες τους με σημαντικές αυξήσεις. Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν δε συμμετείχε η Millie Bobby Brown, καθώς η νεαρή ηθοποιός έχει κάνει διαφορετική συμφωνία με το Netflix που περιλαμβάνει και τις ταινίες “Enola Holmes”. Τα περισσότερα λεφτά αναμένεται να λάβουν οι Winona Ryder και David Harbour, οι οποίοι ξεκινούν την 5η σεζόν με αμοιβή της τάξεως των 9,5 εκατ. δολαρίων. Σημειώνεται ότι ξεκίνησαν τη σειρά με 2,8 εκατ. δολάρια.

    Οι πρωταγωνιστές Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Finn Wolfhard και Sadie Sink θα λάβουν 7 εκατ. δολάρια έκαστος για την 5η σεζόν. Σίγουρα πρόκειται για μεγάλες αμοιβές για τηλεοπτική σειρά, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνει. Αρκεί να θυμηθεί κανείς σειρές όπως τα “Φιλαράκια” ή το “Game of Thrones”, στις οποίες τα ποσά που έπαιρναν οι πρωταγωνιστές ήταν “αστρονομικά”.

    Διαβάστε επίσης: 

    Netflix: Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν της σειράς Wednesday (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles