21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στρατηγική συνεργασία μεταξύ CL8.com και Bionic: Υπηρεσίες Data Center και Cloud υψηλής προστιθέμενης αξίας

    bionic_cl8

    Τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας για την παροχή υπηρεσιών Data Center και Cloud ανακοίνωσαν πρόσφατα η CL8.com και η Bionic Electronics H.T. Ltd. Στρατηγικός στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η προσφορά υπηρεσιών και λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που μεγιστοποιούν την απόδοση της επένδυσης τους.

    Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Bionic Electronics H.T. Ltd, με την υποστήριξη της CL8.com, θα μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της ένα εκτεταμένο φάσμα προηγμένων λύσεων, μεταξύ των οποίων   ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσίων Cloud και άλλων εξατομικευμένων υπηρεσιών όπως Colocation, Dedicated Servers, Disaster Recovery, υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λύσεις ασφάλειας δικτύων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και υπηρεσίες Cloud VPS (Virtual Private Servers).

    Παράλληλα, και δεδομένου ότι η Bionic Electronics H.T. Ltd έχει ήδη μια ισχυρή και επιτυχημένη παρουσία στην κυπριακή αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής σε Μικρομεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις, η συνεργασία αυτή σε Business level, αναμένεται να επιτρέψει στην CL8.com να αυξήσει την τοπική της εμβέλεια για προσφορά υπηρεσιών Data Center και Cloud στην αγορά της Κύπρου.

    Σημειώνεται ότι η cl8.com είναι το πρώτο ανεξάρτητο Tier-3 Data Centre στην Κύπρο, που προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες όπως είναι το Cloud VPS, το Hosted Exchange 2016, το Colocation και οι Dedicated Servers, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO 9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών της, το πρότυπο ISO 27001 για τη διαχείριση ασφάλειας πληροφοριών,  και το πρότυπο ασφάλειας δεδομένων PCI DSS που είναι απαραίτητο για τη φύλαξη και διαχείριση δεδομένων για πιστωτικές κάρτες.

    Τέλος, από την άλλη πλευρά η Bionic Electronics H.T. Ltd, με περισσότερα από 27 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των προϊόντων τεχνολογίας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε εταιρείας, ανεξαρτήτου μεγέθους, υλοποιώντας έργα πληροφορικής σε τομείς όπως οι εφαρμογές διαχείρισης, οι λύσεις δικτύωσης και οι καλωδιώσεις κτιρίων. Παράλληλα, είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων τεχνολογίας με καταστήματα σε τρεις μεγάλες πόλεις της Κύπρου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles