18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Stray: Ένα φουτουριστικό video game που προσομοιώνει την… γατίσια ζωή! (video)

    Θα έχετε ακουστά για την «σκυλίσια ζωή», όμως υπάρχει και η… «γατίσια» εκδοχή της! Αν και είναι σύνηθες στα video games να έχουμε προσομοιώσεις καταστάσεων και της ανθρώπινης συμπεριφοράς, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που τα games κάνουν simulate ακόμη και… ζώα. Το θεοπάλαβο GOAT Simulator είναι ένα από αυτά και μέσα στο 2022 πρόκειται να γνωρίσουμε το… Stray, ένα game για PS5 και PC, το οποίο είναι αφιερωμένο στις περιπέτειες μια γατούλας σε ένα φουτουριστικό post-apocalyptic σύμπαν, όπου στον πλανήτη μας δεν έχει απομείνει ίχνος ζωής από τους ανθρώπους και τα ηνία έχουν αναλάβει οι μηχανές.

    Οι gamers ελέγχουν μια αδέσποτη γατούλα, η οποία μακριά από το σπίτι της καλείται να επιβιώσει και να αποδράσει από μία ρομποτική πόλη, αλλά και να ξεκλειδώσει τα μυστήρια που κρύβει μια αρχέγονη δύναμη. Οι παίκτες θα πρέπει να βασιστούν στα «γατίσια» skills τους για να περιηγηθούν στον κόσμο του παιχνιδιού, επιλύοντας puzzles, ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα είναι o open-world κόσμος του.

    To Stray δείχνει φανταστικό, με την Annapurna Interactive που έχει αναλάβει το development να έχει ήδη δημιουργήσει έναν εκπληκτικό κόσμο που θα βρίθει από συναισθήματα. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε περισσότερα, απλώς παρακολουθήστε το gameplay trailer που ακολουθεί και απολαύστε τη γατίσια ζωή!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles