22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    150 δολάρια η πλούσια επετειακή συλλογή για τα 25 χρόνια του Street Fighter

    Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε την 25η επέτειο του Street Fighter από τη συλλογή της Capcom; Για να είμαστε ειλικρινείς, σίγουρα μπορούμε να σκεφτούμε πιο ανέξοδους τρόπους, όμως οι φανατικοί οπαδοί του franchise, μάλλον θα θέλουν να ρίξουν μία παραπάνω ματιά. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το ευμεγέθες πακέτο περιλαμβάνει τα νέα παιχνίδια Street Fighter X Tekken και Super Street Fighter IV Arcade Edition, μαζί με τα DLC τους, όπως επίσης τα παλαιότερα Super Street Fighter II Turbo HD Remix και Street Fighter III: Third Strike Online Edition.

    Στο βίντεο, έχουμε τις animated ταινίες Street Fighter II, Street Fighter IV και Super SFIV, τη σειρά κινουμένων σχεδίων Street Fighter, όπως και ένα ντοκιμαντέρ σε BluRay που δείχνει τη σχέση που έχουν αναπτύξει οι gamers με το Street Fighter σε αυτά τα 25 χρόνια, και πως έχουν επηρεάσει το franchise. Συνεχίζουμε με 11 CD που περιέχουν τη μουσική όλων των παιχνιδιών, αλλά και μουσική που έχουν συνθέσει fans των παιχνιδιών, όπως και με ένα βιβλίο 64 σελίδων που περιέχει ζωγραφιές των fans από όλο τον κόσμο.

    Το πακέτο περιέχει επιπλέον τη ζώνη πολεμικών τεχνών του Ryu, όπως και ένα αγαλματίδιο του Ryu με φωτιζόμενο εφφέ της επίθεσης shoryuken. Φυσικά για όλα αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει το πιστοποιητικό αυθεντικότητας. Το συλλεκτικό πακέτο θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου, για Xbox360 και PS3, στην τιμή των 150 δολαρίων. Τι λέτε, θα το πάρουμε;

    Πηγή : Capcom

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles