17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    {string&&loop}: οι κάλτσες που προσφέρουν ισορροπία ανάμεσα στη φυσική και ψηφιακή εργασία!

    Η πάλη του Cody Ben Lewis να βρει την ισορροπία ανάμεσα στη φυσική και ψηφιακή εργασία, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ασυνήθιστου προϊόντος … τις κάλτσες!

    Όπως δήλωσε ο Lewis, «ήθελα να δω αν μπορώ να αναταράξω την ισορροπία, όπου θα μπορούσα ακόμα να πραγματοποιήσω την ταυτόχρονη ύπαρξη αυτών των πρακτικών στοιχείων, αλλά να εξακολουθούν ακόμα να έχουν μια ψηφιακή ευαισθησία σε αυτό. Έτσι το {string&&loop} έχει και τις δύο αυτές απαιτήσεις».

    adsf

    Οπότε, οι κάλτσες {string&&loop} δεν είναι το κλασσικό είδος καλτσών που θα βρεις σε ένα κατάστημα: οι κάλτσες του Lewis είναι σχεδιασμένες με έναν αλγόριθμο, ο οποίος δημιουργεί τυχαία μοτίβα βασισμένα σε ένα παραδοσιακό είδος πλεξίματος που σχηματίζει πολύχρωμους ρόμβους και τελείες σε μονόχρωμο φόντο.

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία διαφορετικών ρόμβων και τελειών. Έτσι, ο Lewis έχει δημιουργήσει το πρώτο αλγοριθμικά σχεδιασμένο ζευγάρι καλτσών. Η ιδέα αποτελεί μέρος της Senior Design Thesis στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και έχει ξεκινήσει μια καμπάνια στο Kickstarter, ώστε να λανσάρει τη πρώτη γραμμή παραγωγής, σε μπλε χρώμα κάλτσες με κόκκινες και λευκές γραμμές, και λευκές τελείες. Ο Lewis θεωρεί ότι σύντομα θα ξεκινήσει μια νέα γραμμή παραγωγής, ανάλογα με το αποτέλεσμα της καμπάνιας. Μέχρι στιγμής η καμπάνια έχει συγκεντρώσει 1.966 δολάρια από τα 1.800  που χρειαζόταν και μένουν περίπου 10 μέρες μέχρι να λήξει.

    Οι κάλτσες θα κοστίζουν 10 με 12 δολάρια συν τα έξοδα για αποστολές εκτός Αμερικής, ενώ τα πρώτα κομμάτια θα σταλούν το καλοκαίρι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles