27.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Στροφή στην… ποιότητα για τη Disney – Νέα σχέδια για τη Marvel

    Παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα οι fans της Marvel συνήθιζαν να στηρίζουν τα κινηματογραφικά projects της εταιρείας, το τελευταίο διάστημα η Disney έχει προσθέσει στο ενεργητικό της αρκετές εισπρακτικές… αποτυχίες. Οι τελευταίοι σούπερ- ήρωες δε φαίνεται να έπεισαν το κοινό, με αποτέλεσμα να επιβάλλεται μια αλλαγή στρατηγικής.

    Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, η Disney δε θα κυκλοφορεί περισσότερες από τρεις ταινίες Marvel και δύο σειρές στο Disney+ ετησίως, αφού πραγματοποιεί «στροφή» στην ποιότητα.

    Ο CEO Bob Iger προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι μόνο μία ταινία της Marvel θα κυκλοφορήσει φέτος: το “Deadpool and Wolverine” με πρωταγωνιστές τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman, που έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 26 Ιουλίου. Η επόμενη ταινία της Marvel, ένα sequel του Captain America, δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι τουλάχιστον τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με την τελευταία παρουσίαση κερδών της Disney. Το “Thunderbolts”, μια ταινία που επικεντρώνεται στον βοηθό του Captain America, Bucky Barnes, έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2025.

    Η Disney έχει επίσης περιεχόμενο της Marvel στα σκαριά για το Disney+, συμπεριλαμβανομένων σειρών που σχετίζονται με το Black Panther και το Spider-Man – αλλά δεν υπάρχουν ακόμη ημερομηνίες κυκλοφορίας.

    Σημειώνεται ότι η Disney ανακοίνωσε τριμηνιαία έσοδα ύψους 22,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, χαμηλότερα από τις προσδοκίες της Wall Street. Ήταν η πρώτη έκθεση κερδών της εταιρείας μετά από μια ταραχώδη ψηφοφορία για το αν θα συνεχίσει την πορεία της υπό την ηγεσία του Iger, ο οποίος αντιμετώπισε μια πρόκληση από εξωτερικούς επενδυτές που επέκριναν την απόδοση της εταιρείας. Ενώ ο Iger κέρδισε τελικά την ψηφοφορία, τα αποτελέσματα της Τρίτης προκαλούν νέους φόβους ότι η εταιρεία μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να επιτύχει τους οικονομικούς της στόχους. Ο Iger ανακοίνωσε επίσης ότι η Disney υπολογίζει να αποκομίσει σημαντικά έσοδα από την καταπολέμηση της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης στο Disney+. Έχει ήδη αρχίσει να περιορίζει την κοινή χρήση στην πλατφόρμα Hulu και προηγουμένως σηματοδότησε ότι οι περιορισμοί κοινής χρήσης λογαριασμών θα αρχίσουν από τον Ιούνιο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles