21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στυλ και φαντασία από την Celly – Ξενάγηση στο booth στο ΜWC 2018 από τον CEO της Celly κ. Stefano Bonfanti (video)

    Celly (1)

    Είναι κοινά παραδεκτό ότι οι Ιταλοί φημίζονται για την ιδιαίτερη προσοχή που δίνουν πάντοτε στη φινέτσα και στην υπερβολική λεπτομέρεια. Για αυτό και από τη στιγμή που αποφασίζουν να δημιουργήσουν και κυρίως να σχεδιάσουν, είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα διακρίνεται από στυλ και φαντασία

    Τα πιο πάνω επιβεβαιώθηκαν και στην προχθεσινή επίσκεψη μας στο περίπτερο της ιταλικής Celly, που εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιείται στην αγορά των ποιοτικών αξεσουάρ για smartphones και tablets, όπου είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία καλή γεύση από τα προϊόντα της Celly, τα οποία διατίθενται και στην Κύπρο μέσα από τα καταστήματα μεγάλων γνωστών αλυσίδων όπως Stephanis, Public, Aeliotis κλπ αλλά και από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας (Cyta και MTN).

    Ο CEO της Celly, κ. Stefano Bonfanti, πρόθυμα ανέλαβε να μας ξεναγήσει στο booth της Ιταλικής εταιρείας και ως άριστος οικοδεσπότης μας βοήθησε να δούμε από κοντά το πραγματικά εντυπωσιακό portfolio της Celly. Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε τι εστί ιταλική φινέτσα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles