21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Subpac: το wearable σύστημα «μπάσων» για τους λάτρεις της μουσικής!

    Γνωρίστε το… Subpac, ένα ειδικό σύστημα μπάσων, που…το φοράτε για να έχετε μια άνευ προηγουμένου εμπειρία στο πώς νιώθετε τη μουσική – σύμφωνα πάντα με τους κατασκευαστές του.

    wearable-sustima-mpason-pou-kanei-ton-xristi-na-niothei-kalutera-ti-mousiki

    Τι είναι όμως ακριβώς το subpac; Πρόκειται για ένα wearable σύστημα το οποίο διαμοιράζει μέσω ειδικής διαρρύθμισης ηχείων και μεμβρανών την εμπειρία της ακρόασης μουσικής σε όλο το σώμα– και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το ότι το όλο εγχείρημα έχει και ελληνικό «χρώμα», χάρη στον Τζον Αλεξίου, πρόεδρο και συνιδρυτή της SubPac. Σύμφωνα με συνέντευξη του κ. Αλεξίου στο Reuters, το σύστημα προορίζεται να δώσει την δυνατότητα στον χρήστη/ ακροατή να «μπαίνει» στη μουσική, όπου και αν βρίσκεται – σε ένα περιβάλλον με έντονη μουσική (πχ μια συναυλία), ένα περιβάλλον που σχετίζεται με ταινίες (πχ έναν κινηματογράφο) κ.α.

    Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει ήδη χρηματοδότηση άνω των 6 εκατ. δολαρίων, από ενδιαφερόμενους που προέρχονται τόσο από τον χώρο της τεχνολογίας όσο και από τον χώρο της μουσικής. Μεταξύ αυτών είναι ο γνωστός παραγωγός hip hop Timbaland, διαβλέποντας ότι υπάρχει μια μεγάλη αγορά ανθρώπων που θέλουν να νιώθουν τη μουσική, αλλά όχι απαραίτητα στα κλαμπ, καθώς προκαλούν…πονοκέφαλο. «Κάτι τέτοιο θα έσωζε τα τύμπανα των αυτιών όλων, συνεχίζοντας όμως να δίνει την αίσθηση της “έκρηξης” είπε σχετικά.

    Η εταιρία έχει ήδη σχεδιάσει δύο μοντέλα που κοστίζουν κάτω από 350 δολάρια το καθένα, ενώ ελπίζει πως η τεχνολογία αυτή θα μπορέσει να σημειώσει επιτυχία στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.04

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles