14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Συνεργασία Twitter και Google για περισσότερα tweets στα αποτελέσματα αναζήτησης

    Στο Twitter δημιουργούνται καθημερινά πάνω από 500 εκατ. tweets, με το σύνολο αυτών να είναι προσβάσιμο από τη μηχανή αναζήτησης του Κοινωνικού Δικτύου. Δεν έχουν όλοι λογαριασμοί όμως στο Twitter και οι περισσότεροι ίντερνετ χρήστες τείνουν να χρησιμοποιούν το Google για τις αναζητήσεις τους, οπότε η νέα συμφωνία μεταξύ των Google και Twitter φαίνεται πως πρόκειται για μία win-win κατάσταση.

    twitter google

    Σύμφωνα με το Bloomberg, μέσα στο πρώτο μισό του 2015 το Google θα ξεκινήσει να ευρετηριοποιεί σε ζωντανό χρόνο όλα τα tweets στα αποτελέσματα αναζήτησης του, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο περιεχόμενο για αναζήτηση, μέσα σε αυτό και μπόλικα νέα. Από την άλλη πλευρά, το Twitter αναμένεται να αποκτήσει περισσότερους επισκέπτες, κάτι το οποίο λογικά θα οδηγήσει σε περισσότερους εγγεγραμμένους χρήστες και μεγαλύτερη προβολή των διαφημίσεων.

    Παρόμοια συμφωνία οι δύο επιχειρήσεις είχαν μεταξύ των ετών 2009 και 2011, με τον τότε Γενικό Διευθυντή του Κοινωνικού Δικτύου, Ali Rowghani, να μην ανανεώνει ποτέ τη συνεργασία.

    Αυτή τη στιγμή οι χρήστες του Google μπορούν να συναντήσουν ελάχιστα tweets στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, με την πλειοψηφία αυτών να προέρχεται από χρήστες με εκατομμύρια followers.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles