18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το super οικονομικό 4G smartphone HUAWEI Y5 αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

    Το νέο Huawei Y5, το απίστευτα οικονομικό 4G smartphone με οθόνη αφής 4,5”, φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μόνο με 99€..

    photo HUAWEI Y5

    Το οικονομικό Huawei Y5 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,1 GHz και υποστηρίζει ταχύτητες 4G για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει γρήγορο σερφάρισμα στο Internet και μοναδικές εμπειρίες multimedia, με το προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE. Το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμο ήδη σε περισσότερο από το 77% του πληθυσμού της χώρας.

    Χάρη στο κομψό και βολικό του μέγεθος το Huawei Y5 συνδυάζει ιδανικά το στυλ με την λειτουργικότητα. Παράλληλα, οι δύο κάμερες και το Dual Tone Flash, επιτρέπουν στο χρήστη να απαθανατίζει κάθε στιγμή άμεσα και αξιόπιστα, με φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, αλλά και να τραβάει υπέροχες selfies, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες φωτισμού.

    Με το Huawei Y5 ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζει να εμπλουτίζει τη μεγαλύτερη 4G γκάμα smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Η συσκευή διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα στα 99€ ή δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles