16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    SUPER OFFERS: Αποκτήστε τα Windows 10 pro για 14€, το Office 2016 για 23€ κι άλλα πολλά!

    Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε πλήρως νόμιμες άδειες Windows και Office για να ενεργοποιήσετε το λειτουργικό σας σύστημα ή το Office Suite, σήμερα και για τις επόμενες μέρες, διαθέτουμε πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές για εξοικονόμηση χρημάτων χάρη στα cdkdeals.com. Σήμερα στο digitallife.gr σας προσφέρουμε όλες τις διαθέσιμες προσφορές σε αυτόν τον νέο ιστότοπο που δεν πρέπει να χάσετε, γιατί μπορείτε να βρείτε πακέτα για να αγοράσετε Windows και Office ταυτόχρονα για να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

    Προσφορές με κωδικό έκπτωσης “DG30″

    Windows 10 Home, Pro și Enterprise la cdkdeals

    Για να αγοράσετε στην καλύτερη τιμή, πρέπει να εφαρμόσετε το κουπόνι έκπτωσης “DG30”, με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 30% της κανονικής τιμής σε αυτά τα cdkdeals. Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτόν τον κωδικό έκπτωσης, θα τον αγοράσετε πιο ακριβό.

    Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit)12,66€

    Windows 10 Enterprise 2019 LTSC 11,38€

    Windows 10 Home (32/64 Bit) 12,06€

    Εάν μεταβούμε στον επίσημο ιστότοπο του cdkdeals.com, θα δούμε τις κανονικές τιμές των αδειών χρήσης των Windows 10, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να εγγραφείτε στον ιστότοπο με ένα έγκυρο email, τότε πρέπει να προσθέσουμε στις αγορές καλάθι για αργότερα εφαρμόστε το κουπόνι έκπτωσης για να έχετε την καλύτερη διαθέσιμη τιμή, ειδικά αν αγοράσετε Windows 10 Pro, θα το δείτε να αντικατοπτρίζεται στην τιμή των 12,66 €.

    Office 2016 και Office 2019 προς πώληση

    Η σουίτα Microsoft Office είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες στον κόσμο, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η πρότασή μας είναι να αγοράσετε την τελευταία έκδοση του Office 2019, καθώς περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις στην σουίτα του Office, ωστόσο, η έκδοση του 2016 λειτουργεί πολύ καλά και εξακολουθεί να έχει υποστήριξη από τη Microsoft, οπότε θα έχετε ενημερώσεις. Χρησιμοποιώντας το κουπόνι έκπτωσης “DG30” μπορείτε να λάβετε έκπτωση έως και 30% σε σύγκριση με τις τιμές στον ιστότοπο cdkdeals.

    Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) 20,64€

    Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC) 35,34€

    Windows και Office pack μαζί

    Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε μαζί τα Windows 10 και το Office για να εξοικονομήσετε χρήματα, τότε είστε τυχεροί γιατί τώρα στον ιστότοπο cdkdeals μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα αγοράζοντας τις άδειες χρήσης για το λειτουργικό σύστημα των Windows και τη σουίτα του Office. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει επίσης να εφαρμόσετε το εκπτωτικό κουπόνι “DG30” για να εξοικονομήσετε 30% έκπτωση.

    Windows 10 Pro + Office 2016 Pro -Bundle 28,34€

    Windows 10 Home + office 2016 Pro – Bundle 27,64€

    Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle 40,94€

    Windows 10 Home + Office 2019 Pro – Bundle 31,02€

     

    Κατεβάστε τα Windows και ενεργοποιήστε τα

    Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του επίσημου Microsoft Windows 10 εντελώς δωρεάν, είτε στην έκδοση Home ή Pro, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε την εικόνα ISO για να συνεχίσετε την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος.

    Για να ενεργοποιήσετε τα Windows 10, πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “Διαμόρφωση / Ενημέρωση και Ασφάλεια / Ενεργοποίηση” και να βάλετε το κλειδί άδειας που αγοράσατε σε cdkdeals, θα πρέπει να ακολουθήσετε τον μικρό οδηγό εγκατάστασης που καθορίζει το κλειδί άδειας και το σύστημα θα επαληθεύσει ότι το κλειδί άδειας χρήσης είναι σωστό χρησιμοποιώντας διακομιστές αδειών Microsoft. Τέλος, θα δείξει ότι το κλειδί είναι νόμιμο και ότι τα Windows 10 είναι ενεργοποιημένα.

    Αυτές οι άδειες που πωλούνται στο cdkdeals.com είναι OEM, επομένως, εξυπηρετούν μόνο έναν υπολογιστή και δεν θα μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλές αλλαγές υλικού, οπότε θα πρέπει να επανενεργοποιήσουμε το κλειδί της Microsoft μέσω τηλεφώνου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles