18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Super πασχαλινές προσφορές σε Huawei gadgets και wearables μέχρι τα μέσα Μαΐου!

    Η άνοιξη είναι εδώ, το Πάσχα πλησιάζει… καιρός για ανανέωση! Κάντε την αρχή, χαρίζοντας στον εαυτό σας το δώρο της τεχνολογίας! Aπό 19 Απριλίου έως και 16 Μαΐου 2021 δεκάδες προϊόντα της Huawei συνεχίζουν να διατίθενται, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της εταιρείας, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και παράλληλα super πασχαλινά deals ξεκινούν σε επιλεγμένα wearables: τρία διαφορετικά μοντέλα Huawei smartwatches (Huawei GT2 Pro, Huawei GT2 και Huawei FIT) και δύο διαφορετικά μοντέλα Active Noise Canceling ακουστικών (FreeBuds Pro και FreeBuds 4i) έρχονται με ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση! Είτε αναζητάτε ένα gadget για να έχετε καλύτερη εικόνα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, είτε ψάχνετε άνετα ακουστικά για να πραγματοποιείτε τις επαγγελματικές σας video-κλήσεις ή για να ακούτε για ώρες μουσική, η απάντηση φέρει το όνομα της Huawei!

    Aπό 19 Απριλίου έως και 16 Μαΐου 2021, μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τα εκπληκτικά:

    – Watch GT2 Pro (Black & Brown): για όσους φροντίζουν τη φυσική τους κατάσταση, αθλούνται συχνά, βάζουν συνεχώς στόχους βελτίωσης της απόδοσής του και θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα της σωματικής τους ευεξίας και υγείας. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ένας ιδανικός σύντροφος προπόνησης καθώς προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).

    Watch GT2 (46mm Black & 46mm Brown): από την κορυφαία σειρά wearables της Huawei, αυτό το smartwatch δεν αποτελεί ιδανικό δώρο μόνο για τους λάτρεις της γυμναστικής, καθώς πρόκειται για gadget που παρακολουθεί συνολικά την υγεία και τη φυσική κατάσταση, καταγράφοντας βασικές λειτουργίες του σώματος όπως οι καρδιακοί παλμοί και ο ύπνος.

    Watch Fit: το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη, είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ, κομψό και μοντέρνο, με 96 προγράμματα προπόνησης και εντυπωσιακά animations και προγραμματισμένο να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου.

    FreeBuds Pro: τα πρώτα wireless ακουστικά στον κόσμο που προσφέρουν έξυπνο dynamic noise cancellation, προσαρμόζοντας τον τρόπο λειτουργίας τους στο περιβάλλον του χρήστη για την ιδανική ακουστική εμπειρία κάθε στιγμή! Xάρη στο εκλεπτυσμένο, μίνιμαλ design τους, παρέχουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και άνεσης και χαρίζουν στυλ στον χρήστη, απαλλάσσοντάς τον από καλώδια και εφαρμόζοντας τέλεια στο αυτί.

    FreeBuds 4i: τα ολοκαίνουργια TWS ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i προσφέρουν τεράστια διάρκεια μπαταρίας, μοναδικό και κομψό σχεδιασμό, κρυστάλλινη ποιότητα ήχου και Active Noise Cancellation (ANC) με λειτουργία Awareness Mode, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε το περιβάλλον χωρίς να βγάλουν τα ακουστικά.

    Και οι προσφορές δεν σταματούν στα smartwatches και τα ακουστικά! Αν αναζητάτε ένα ποιοτικό smartphone ή χρειάζεστε ένα laptop υψηλών επιδόσεων, από 19 Απριλίου έως και 16 Μαΐου 2021 σε special πασχαλινή τιμή θα βρείτε και τα εξαιρετικά:

    P40 Pro Lite: Συνδυάζοντας εκπληκτική σχεδίαση, πρωτοποριακή τετραπλή κάμερα, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και ισχυρό επεξεργαστή Kirin 810 chipset για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, το Lite μοντέλο της πολυσυζητημένης P40 series της Huawei είναι κομμένο και ραμμένο για να καλύψει όλες τις ανάγκες του καταναλωτή και να προσφέρει πλήρως αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και gaming.

    Huawei Easter Offers 2021: όλες οι προσφορές ανά κατηγορία

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας με την υπογραφή υπεροχής της Huawei περιμένουν να τα ανακαλύψετε: επιλέξτε ανάμεσα σε smartphones, laptops και wearables προηγμένων τεχνολογικών χαρακτηριστικών και εντυπωσιακού design και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και πιο συναρπαστική!

    Αναλυτικά, όλες οι πασχαλινές προσφορές σε προϊόντα Huawei, ανά κατηγορία. Αναζητήστε τις από 19 Απριλίου έως και 16 Μαΐου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, στα καταστήματα: www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

    • Smartphones: Σε προσφορά διατίθενται από 19 Απριλίου έως και 16 Μαΐου, από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei τα P40 Pro, P40 Lite, P Smart 2021, P Smart S, Nova 5T, P30 Lite Original, P30 Lite New και Υ7 2019.

    • Laptops & Tablets: Σε προσφορά διατίθενται από 19 Απριλίου έως και 16 Μαΐου, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών  της Huawei τα MateBook X Pro, MateBook 14 και Matepad Pro.
    • Wearables: Σε προσφορά διατίθενται από 19 Απριλίου έως και 16 Μαΐου, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei τα ιδανικά για παρακολούθηση υγείας και φυσικής άσκησης smartwatches Watch GT 2 Pro Black, Watch GT 2 Pro Brown, Watch GT 2 46mm Black, Watch GT 2 46mm Brown, Watch GT 2e Green, Watch GT 2e Red, Watch GT 2e Black, Watch FIT και τα ασύρματα ακουστικά με dynamic noise-canceling, FreeBuds Pro και FreeBuds 4i. Μην ξεχνάτε πως όλα τα gadgets της Huawei είναι πλήρως συμβατά με Android και iOS συσκευές, προκειμένου να εξασφαλίζεται μέγιστη συνδεσιμότητα για τη διευκόλυνση των χρηστών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles