19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Super Power Beat Down: Iron Man εναντίον Optimus Prime!

    Σε λίγες μέρες θα δούμε τον Captain America να τα βάζει με τον Iron Man στο Captain America: Civil War, σε μία επική superhero μάχη που θα χωρίσει τους Avengers στα δύο. Ωστόσο πριν γίνει αυτό δεν είχατε ποτέ την απορία πως θα τα κατάφερνε ο Τony Stark απέναντι σ’ έναν από τους Transformers; Εάν δεν σας πέρασε ποτέ από το μυαλό, σίγουρα αυτό έγινε με το team του εξαιρετικού web series Super Power Beat Down της Machinima Prime, που αποφάσισε να θέσει αντιμέτωπους τον Iron Man με τον Optimus Prime, τον leader των Autobots!

    super-power-beat-down-optimus-prime-iron-man

    Αφού οι επικές κόντρες αυτών των χαρακτήρων σύμφωνα με τα τωρινά κινηματογραφικά δεδομένα είναι δύσκολο να τις δούμε, έρχεται το 18ο επεισόδιο του “Super Power Beat Down” και σου λύνει τα χέρια! Μάλιστα είναι και σημαδιακό αφού πρόκειται για το πρώτο “digitally animated” που ετοίμασε ποτέ το web series, κάτι που κάνει ακόμα καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα. Μη ξεχνάμε άλλωστε πως όλες οι μονομαχίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα, βλέπε Punisher εναντίον Red Hood, Captain America εναντίον Master Chief, Batman εναντίον Darth Vader, Superman εναντίον Thor κλπ. ήταν πολύ καλογυρισμένες!
    Ποιος θα κερδίσει λοιπόν; Θα διαπεράσουν οι πύραυλοι του Iron Man την πανοπλία του Transformer ή θα τα βρει σκούρα ο πολύς Tony Stark;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles