24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Supercut: Τα χειρότερα ειδικά εφέ

    Δεν είναι όλα τα ειδικά εφέ για Όσκαρ. Δεν είναι όλα cutting edge δουλειές. Δεν έχουν πάει όλες οι προσπάθειες το χώρο ένα βήμα παραπέρα. Για κάθε σκηνή που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα με την χρήση των ειδικών εφέ, υπάρχουν παρά πολλές άλλες που κατέληξαν μετριότατες προσπάθειες. Δεν τα καταφέρνουν όλοι το ίδιο καλά στην ψηφιακή εποχή. Και το παρακάτω video το αποδεικνύει.

    scorpion-king

    Το supercut που έφτιαξαν εκεί στο World Wide Interweb έχει ξεχωρίσει τις στιγμές που τα ειδικά εφέ αντί να αναδείξουν μία ταινία ουσιαστικά αμαύρωσαν τη φήμη της. Χοντροκομμένες μεταμορφώσεις/παραμορφώσεις, αεροπλάνα που πέφτουν εντελώς ψεύτικα στη θάλασσα, αυτοκίνητα που δήθεν γίνονται σμπαράλια, κάθε είδους ζώο -οι καρχαρίες έχουν την τιμητική τους- να κυνηγούν τον πρωταγωνιστή και να νιώθεις την βαρεμάρα του fake. Είναι όλα τόσο κακοφτιαγμένα που τα περνάς για παρωδία. Τα πιο τυχερά για B-movie.
    Απολαύστε όλα εκείνα τα πλάνα από γνωστές ταινίες όπου η δουλειά δεν έγινε και με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Μα καθόλου όμως.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles