19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η superhero προτεραιότητα της DC Comics λέγεται Aquaman

    Τέλος τα αστεία με τον Aquaman. Ήρθε η ώρα να τον πάρουμε πολύ στα σοβαρά και να τον αντιμετωπίσουμε όπως του αρμόζει. Μπορεί η DC Comics να πίνει νερό στο όνομα των Superman και Batman στη φήμη των οποίων χρωστάει την ίδια της την ύπαρξη και να βλέπει ήρωες όπως ο Green Arrow να έχουν πολύ επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση, ωστόσο πιστεύει πως ήρθε η ώρα για τον Aquaman να κάνει το επιτυχημένο του πέρασμα από τα κόμικς στη μεγάλη οθόνη.

    aquaman-1024x742

    “Έχει καταντήσει σχεδόν ανέκδοτο” θα πει για τον “ξεπεσμένο” ήρωα ο chief creative officer της DC Entertainment, Geoff Johns, στο Variety, συμπληρώνοντας πως δεν είναι ο αγαπημένος ήρωας κανενός. Ωστόσο η DC είναι αποφασισμένη να αλλάξει αυτή την εικόνα. 
    Για αρχή οι υπεύθυνοι της DC θέλουν να συνδέσουν τις ιστορίες του στο χαρτί με εκείνες της Justice League. Τα κόμικς του Aquaman έχουν χαρακτηριστεί κατά καιρούς “βαρετά”, με κανέναν να μην δείχνει ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθεί ως προσωπικότητα μέσα από τις σχέσεις του με την γυναίκα του, τους εχθρούς του κλπ. Γι’ αυτό δουλειά του writer Jeff Parker, επιλογή του Johns, είναι να κάνει ένα γερό re-design στο προφίλ του Aquaman. Έτσι, από την στιγμή που θα αναθαρρήσει στο χαρτί, η DC θα του δώσει άμεσα το πράσινο φως για να περάσει και στην οθόνη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles