17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Superman/Batman: Ο Jesse Eisenberg είναι ο Lex Luthor και ο Jeremy Irons ο Alfred!

    Μετά από πολύ πολύ καιρό, μπήκε ένα τέλος στις φήμες για το ποιος θα είναι τελικά ο νέος Lex Luthor. O Jesse Eisenberg είναι εκείνος που πήρε τον ρόλο, με τον Jeremy Irons να αναλαμβάνει να ερμηνεύσει τον μπάτλερ του Bruce Wayne, Alfred.

    jesse-eisenberg-jeremy-irons-zoom

    H επιλογή των δύο ηθοποιών δείχνει πως ο Zack Snyder έχει πάρει πάρα πολύ σοβαρά την υπόθεση Superman/Batman ταινία., αφού δίνει τον ρόλο του Luthor σε μία καινούργια version υποχθόνιου/villain, ενώ όσο αφορά τον Irons το ειδικό του βάρος αναμένεται πως θα δώσει διαφορετικό κύρος στο φιλμ.
    Όσο αφορά την επιλογή του Eisenberg είναι χαρακτηριστικό πως ίσως να έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως οι fans ήθελαν τον Luthor να είναι στην ίδια ηλικία με τον Superman. Έτσι ο 30χρονος Eisenberg κόλλησε τέλεια με τον Henry “Superman” Cavill που έχει την ίδια ακριβώς ηλικία.
    Το παζλ της ταινίας συμπληρώνεται σιγά σιγά, αφού έχουμε ήδη και τους Laurence Fishburne, Diane Lane και Amy Adams που επιστρέφουν στους αρχικούς ρόλους του Man of Steel, ενώ φυσικά είναι ήδη γνωστή η επιλογή του Ben Affleck ως Batman.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles