16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμάσου για τα Surface 2. Η Microsoft τα παρουσιάζει 23 Σεπτεμβρίου

    H Microsoft έστειλε της προσκλήσεις για ένα event στη Νέα Υόρκη, την 23η Σεπτεμβρίου, όπου θα παρουσιάσει τις νέες εκδοχές του πολυσυζητημένου tablet της, το Surface 2.

    surfaceevent1_560

    Η πρόταση της Microsoft σαν concept είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει στην ιδέα ενός tablet που μπορεί να είναι αντικειμενικά εργαλείο δουλειάς και όχι απλά gadget διασκέδασης.

    Το Surface 2 Pro, αναμένεται να διαθέτει τον επεξεργαστή Haswell της Intel και η RAM του αναμένεται να φτάνει τα εντυπωσιακά 8GB. Με τον επεξεργαστή της Intel η αυτονομία του Surface 2 Pro αναμένεται να αυξηθεί κατά 2 ώρες, καθώς η Microsoft δεν πρόκειται να αυξήσει την μπαταρία του σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

    Το Surface 2 θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Nvidia Tegra 4, η αυτονομία του θα φτάνει τις 8 ώρες και το λειτουργικό του, αυτή τη φορά, θα είναι τα Windows 8.1 με την εταιρεία να «αφήνει στην άκρη» τον κωδικό RT καθώς, μόνο κακό της έκανε αυτή η διάκριση.

    Σύμφωνα με το The Verge, κατά την παρουσίαση της 23ης Σεπτεμβρίου, αναμένεται να δούμε και νέα αξεσουάρ για το Surface, όπως Docking Station και νέο Cover.

    Επιμένουμε να λέμε πως το Surface είναι το tablet αυτό που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στα recreational gadgets και τους υπολογιστές που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή (δουλειάς, περιεχομένου), ως concept και ως εφαρμογή από τη Microsoft.

    Φυσικά, έχουν αρκετές ιδιαιτερότητες ως tablets και σχεδιαστικά, το αυστηρό τους σχήμα δεν τα κάνουν ιδιαίτερα «θελκτικά», design που δεν αναμένεται να αλλάξει στη νέα εκδοχή τους που θα παρουσιαστεί στα τέλη του μήνα. Πέρα από τα παραπάνω όμως, καθοριστικό στην υιοθέτηση τους από τους καταναλωτές, εμάς δηλαδή, θα είναι η τιμή τους. Παράγοντας (μαζί και με ένα μέτριο marketing αλλά και εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα σε λίγες χώρες) που καθόρισε και τις πωλήσεις των πρώτων Surface.

    Αναμένουμε…

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles